AnonymBruker Skrevet 22. desember 2014 #1 Skrevet 22. desember 2014 Pinnekjøttet kom i vann kl 16 i dag, er det for tidlig når det skal serveres to døgn etterpå? Går det an å ta det ut litt før det skal kokes og ha det i kjøleskap ca et halvt døgn? Anonymous poster hash: 6ac4b...07d
Kamikatze Skrevet 22. desember 2014 #2 Skrevet 22. desember 2014 Ja, det går helt fint. Det gjør ikke noe om pinnekjøttet ikke blir ramsalt heller. Bare sett saltbøssa på bordet. Mitt blir saget og skåret nå i kveld. I natt legges det i vann, og får ligge til neste natt. Så legges det over rist i gryta og settes i kjøl til jeg kommer fra jobb julaften, og derfra rett på komfyren. Du har kjempestort slingringsmonn med pinnekjøtt. 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå