AnonymBruker Skrevet 21. desember 2014 #1 Skrevet 21. desember 2014 Jeg skal servere gløgg til mange i dag, og vil ikke risikere at noen blir syke. Vet ikke om det er kobberrør her vi bor. Mange steder på nettet står det at: "Om man ønsker å være på den sikre siden kan man koke opp en 1% eddikløsning i kjelen og la det stå i 15 minutter. Skyll deretter godt med vann etterpå" Men hva er 1% eddiksløsning? Er det 1% eddik i forhold til vann? Eller er det eddik som i seg selv er 1%? Hjelp? (Jeg har vanlig eddik 6% og rødvinseddik i huset) Anonymous poster hash: f3704...4df
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2014 #2 Skrevet 21. desember 2014 Jeg googlet jeg, og vet du, jeg fant faktsik svar http://www.dagbladet.no/2011/12/23/tema/sykdom/helse/klikk/ernering/19540488/ Anonymous poster hash: b2218...d35
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2014 #3 Skrevet 21. desember 2014 Jeg googlet jeg, og vet du, jeg fant faktsik svar http://www.dagbladet.no/2011/12/23/tema/sykdom/helse/klikk/ernering/19540488/ Anonymous poster hash: b2218...d35 Takk Anonymous poster hash: c6cee...a20
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå