AnonymBruker Skrevet 17. desember 2014 #1 Skrevet 17. desember 2014 Dere som lager smultringer, må man passe på at temperaturen ikke synker eller øker på oljen? Er det ikke slik at den holder seg der hvis man ikke øker eller senker? Anonymous poster hash: b2b5d...a51
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2014 #2 Skrevet 18. desember 2014 Ingen?Anonymous poster hash: b2b5d...a51
Antoinette Skrevet 18. desember 2014 #3 Skrevet 18. desember 2014 Du koker ikke smultringer i olje. Du skal koke smultringer i smult som holder 160 grader og temp. kan variere litt med tanke på hvor mange smultringer du koker om gangen men stort sett trenger jeg ikke å regulere varmen.
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2014 #4 Skrevet 18. desember 2014 Du koker ikke smultringer i olje. Du skal koke smultringer i smult som holder 160 grader og temp. kan variere litt med tanke på hvor mange smultringer du koker om gangen men stort sett trenger jeg ikke å regulere varmen. Den oppskriften jeg så på kokes smultringene i flott mattfett. Anonymous poster hash: b2b5d...a51
Antoinette Skrevet 18. desember 2014 #5 Skrevet 18. desember 2014 Ja det kan du bruke, men det er ikke olje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå