Gjest Vena Cava Skrevet 17. desember 2014 #1 Del Skrevet 17. desember 2014 Har lyst til å prøve å lage egen pasta. Hører det skal være så mye bedre:) Nå spiser jeg ganske lite pasta fra før, mest pga at jeg prøver å unngå å få i meg hvetemel. Fins det oppskrifter på pasta uten denne ingrediensen? Pasta med fullkornsmel skal vel være ganske sunt? Noen som har oppskrift? Evt kan gi meg link til noe på nettet:) ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alvea Skrevet 17. desember 2014 #2 Del Skrevet 17. desember 2014 (endret) http://www.cookingwithcaitlin.com/whole-wheat-pasta-dough-recipe/ Søk hjemmelaget pastadeig eller pasta dough. Søker man bare på hjemmelaget pasta får man bare oppskrifter på matretter Endret 17. desember 2014 av Alvea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vena Cava Skrevet 17. desember 2014 #3 Del Skrevet 17. desember 2014 http://www.cookingwithcaitlin.com/whole-wheat-pasta-dough-recipe/ Søk hjemmelaget pastadeig eller pasta dough. Søker man bare på hjemmelaget pasta får man bare oppskrifter på matretter Så det er egentlig en helt vanlig pastaoppskrift, med grovt mel isteden for vanlig hvetemel? Vil det holde sammen like godt som hvetemel da tro? Redd det bare skal falle sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alvea Skrevet 18. desember 2014 #4 Del Skrevet 18. desember 2014 Hva med fiberhusk eller johannesbrødkjernemel eller hva det nå enn heter. Fungerer ikke det litt sånn som lim da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2014 #5 Del Skrevet 18. desember 2014 Ikke bryet verdt å lage fersk, hjemmelaget pasta om den skal smake kraftfôr. Anonymous poster hash: c4622...d66 Anonymous poster hash: c4622...d66 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2014 #6 Del Skrevet 18. desember 2014 Har lyst til å prøve å lage egen pasta. Hører det skal være så mye bedre:) Nå spiser jeg ganske lite pasta fra før, mest pga at jeg prøver å unngå å få i meg hvetemel. Fins det oppskrifter på pasta uten denne ingrediensen? Pasta med fullkornsmel skal vel være ganske sunt? Noen som har oppskrift? Evt kan gi meg link til noe på nettet:) ? Hvis det er hvetemel du vil unngå, er det jo ikke noe mindre hvetemel i fullkornsmel, det er bare mer av kornet i melet. Pasta lages vanligvis ikke med vanlig hvetemel, men med durumsemolina. Det er ikke noe usunt ved hvetemel, og fullkornspasta smaker ikke spesielt godt. Et alternativ til hvete, hvis det er selve hveten som er problemet, er å bruke spelt. Men det blir ikke noe sunnere av den grunn. Man kan også bruke fullkornsspelt. Anonymous poster hash: ea8ec...f71 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sullå Skrevet 19. desember 2014 #7 Del Skrevet 19. desember 2014 (endret) Jeg bruker egg, fiberhusk (finnes i velassorterte matbutikker, blant allergi-matvarer) og kremost! Se feks oppskrift her:http://lavkarbohverdag.com/2012/01/26/pasta-lavkarbo-selvsagt/img_4075-2/ Endret 19. desember 2014 av sullå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå