Gå til innhold

Julebord til 25 personer, noen tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hallo,

Jeg trenger hjelp til å sette sammen en meny til et julebord. Vi er 25 gutter, som skal lage noe godt og fancy, men som samtidig ikke blir for mye jobb eller for dyrt!

Har tenkt på å servere en velkomstdrink (som er litt "julete"), en stor hovedrett eller tapasmeny og en dessert. Kan være aktuelt med en forrett, hvis den er enkel å servere/tilberede. Julebordet skal være rett før julaften, så vil ikke være aktuelt med ribbe eller pinnekjøtt. Er også en som er veldig allergisk mot fisk og skalldyr, så ingen retter kan inneholde fisk eller skalldyr.

Noen som har noen tips til meny?


Anonymous poster hash: 80662...6f6



Anonymous poster hash: 80662...6f6
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Velkomst: Kongepjolter! Konjakk og champagne, sånt blir det fort stemning av.

Hovedrett: Pulled pork med maislefser, maiskrem, bbq-saus, guacamole, hjemmelagd salsa, coleslaw, hjemmelagde nachoschips og chilirømme. Skikkelig god mat som ikke er så veldig vanskelig å lage. Ikke er det julete heller. Godt med øl eller rødvin til.

Dessert: Panna cotta med klemetingrøt. N.Y.D.E.L.I.G.!

:nissegutt: :nissegutt: :nissegutt:



Anonymous poster hash: da4a3...073
  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...