Teardrop Skrevet 16. desember 2014 #1 Skrevet 16. desember 2014 (endret) Laget dobbelrøre med denne: http://enestaaendemat.no/2012/12/15/havreflarn/ Første gang jeg lager sånn. Deigen/røra er veldig hard å "grave" ut av, og det ferdige resultatet blir laaaangt i fra tynne, vil nesten heller kalle det cookies! Rørte alt med kjøkkenmaskin, var det dumt? burde jeg ikke dobblet alt men bare noe? Har prøvd meg frem med forskjellige mengder..... Det flyter utover, men ikke nok.... Noen erfarne julebakere som kan fortelle meg hva jeg har gjort feil? Virker nesten som det er for mye havre og for lite sukker i dem. Smaker i grunn bare harvre, men de er sprø og fine hele veien gjennom. Men, de har den standarde mørkere kanten. Endret 16. desember 2014 av Teardrop
Kvist Skrevet 16. desember 2014 #2 Skrevet 16. desember 2014 Pisket du ikke eggedosis først? Jeg bruker samme oppskrift: Smelter smør først og lar det stå Pisker eggedosis av egg og sukker Måler opp mel, bakepulver og salt og blander det. Måler opp havregryn og blander i smøret. Så vender jeg melblandingen og havreblandingen inn i eggedosisen. Det blir myk røre som jeg setter som klatter på bakepapir. En full ts for hver kake, 9 pr brett fordi de flyter MYE utover.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå