#Sunrise Skrevet 16. desember 2014 #1 Skrevet 16. desember 2014 Trenger en ren 60% sprit , som ikke er så alt for dyr, noen som kan hjelpe meg?
masekopp Skrevet 16. desember 2014 #2 Skrevet 16. desember 2014 60%. Den som bare heter det? Har ikke kjøpt det på en stund, men mener den ikke skal være så dyr. 1
Kjibba Skrevet 16. desember 2014 #4 Skrevet 16. desember 2014 60 % som masekopp seier. Veldig god til likør, vaniljekstrakt og drikke! Ellers veit eg berre om Bacardi og Absolut vodka.
#Sunrise Skrevet 16. desember 2014 Forfatter #5 Skrevet 16. desember 2014 Hva i alle dager skal du lage? Eggelikør
#Sunrise Skrevet 16. desember 2014 Forfatter #6 Skrevet 16. desember 2014 takk for svar da blir det seksti 1
masekopp Skrevet 16. desember 2014 #7 Skrevet 16. desember 2014 60 % som masekopp seier. Veldig god til likør, vaniljekstrakt og drikke! Ellers veit eg berre om Bacardi og Absolut vodka. Er vel bare 37% i baccardi og noe lignende i vodka? 1
Kjibba Skrevet 16. desember 2014 #8 Skrevet 16. desember 2014 (endret) Er vel bare 37% i baccardi og noe lignende i vodka? Ååh, ops! 😳 Meiner Absolut har 60%.. Jaja, er ingen ekspert Endret 16. desember 2014 av Kjibba
masekopp Skrevet 16. desember 2014 #9 Skrevet 16. desember 2014 Ååh, ops! Meiner Absolut har 60%.. Jaja, er ingen ekspert Nei, rundt 40% et sted.
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2014 #10 Skrevet 16. desember 2014 Du kan kjøpe rent brennevin på 60 % på polet for 406,90,- for 70 cl. Billigere får du det ikke. Den flasken koster ca. 15 kr. eller mindre å produsere. Avgiftsnivået her i landet er spinnvilt. Det er ikke lov å omsette brennevin over 60 % i norge. Ikke kjøp hjemmebrent eller smuglersprit. Det er både ulovlig og potensielt veldig farlig.Anonymous poster hash: 479a5...a0e 1
murray Skrevet 16. desember 2014 #13 Skrevet 16. desember 2014 Blir det ikke veldig sterkt med 60? Jeg tenkte lage eggelikør med 40
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2014 #14 Skrevet 16. desember 2014 Trodde ikke vanlige folk fikk kjøpt mer enn 50 % sprit, jeg? Legesprit på 90 eller 95 %? Er jo bare leger og tannleger som får kjøpt.Anonymous poster hash: 145d9...296
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2014 #15 Skrevet 16. desember 2014 60% hørtes fryktelig mye ut! Har du planer om å drikke deg kanon full eller? En venninne av meg smakte på hjemmebrent på 90% og det gjorde så vondt at hun ikke fikk puste! Det er jo farlig. Anonymous poster hash: eba1e...001
#Sunrise Skrevet 16. desember 2014 Forfatter #16 Skrevet 16. desember 2014 60% hørtes fryktelig mye ut! Har du planer om å drikke deg kanon full eller? En venninne av meg smakte på hjemmebrent på 90% og det gjorde så vondt at hun ikke fikk puste! Det er jo farlig. Anonymous poster hash: eba1e...001 Det skal blandes med en halv liter melk, og en del sukker og egg også da:P 1
#Sunrise Skrevet 16. desember 2014 Forfatter #17 Skrevet 16. desember 2014 Blir det ikke veldig sterkt med 60? Jeg tenkte lage eggelikør med 40 jeg stussa selv, men står nå 60%
masekopp Skrevet 17. desember 2014 #18 Skrevet 17. desember 2014 60% hørtes fryktelig mye ut! Har du planer om å drikke deg kanon full eller? En venninne av meg smakte på hjemmebrent på 90% og det gjorde så vondt at hun ikke fikk puste! Det er jo farlig. Anonymous poster hash: eba1e...001 Jeg drakk ofte 60% på fest før.. Er det så uvanlig da? Mange som gjorde det da vi var "partyungdom".
Guybrush Skrevet 17. desember 2014 #19 Skrevet 17. desember 2014 Årsaken til at en vil ha en høyest mulig alkoholprosent kan være at oppskriften blir bedre uten unødvendig mye vann. 60 % er det høyeste av alkoholprosent som er tillatt i Norge. Alt over dette defineres som narkotika. Det har flere opplevd baksiden av - når de blir stoppet i tollen med absint fra utlandet på eksempelvis 70 % og får narkotikasmuglingsdom som følge.
skrue Skrevet 18. desember 2014 #20 Skrevet 18. desember 2014 Når det gjelder likører man lager med bær er det en fordel med så sterk sprit som mulig da det trekker smaken bedre ut. Man kan alltid tilsette vann eller en sukkerblanding senere om nødvendig. Tror de fleste bruker rundt 40% for eggelikør. 60% blir veldig sterkt. Det er ingen smaker som skal trekkes ut. Jeg ville ha brukt 40% og så heller gjort den sterkere med å blande inn litt 60% senere om nødvendig. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå