AnonymBruker Skrevet 13. desember 2014 #1 Skrevet 13. desember 2014 Ja, hvorfor? Lukta forsvinner jo med en gang, men likevel. Annen kjøttdeig lukter på langt nær sånn selv om vakuumpakket kjøtt aldri lukter godt. Synd kyllingkjøttdeig lukter sært også når den har luftet seg, men lukter svakt da, må jo snuse "hardt" for å lukte det. Anonymous poster hash: eeaae...222
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2014 #2 Skrevet 13. desember 2014 Syns, ikke synd. Anonymous poster hash: eeaae...222
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2014 #3 Skrevet 13. desember 2014 nitrit. Anonymous poster hash: 2168d...5db
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2014 #4 Skrevet 13. desember 2014 Hva er nitritt godt for? Er nesten redd for å spise kyllingkjøttdeig siden jeg er redd for å ikke kjenne forskjell på dårlig og "vanlig" lukt siden den lukter stygt selv om den er ok. Anonymous poster hash: eeaae...222
Gorgonzola Skrevet 13. desember 2014 #5 Skrevet 13. desember 2014 Fordi det er ikke meningen at fornuftige mennesker skal putte det i seg. 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2014 #6 Skrevet 13. desember 2014 Fordi det er råtnende likrester innpakket i plast, som alt annet kjøtt, og det har sikkert rukket å opparbeide seg en ganske innestengt, kvalm liklukt, som spres i rommet når du åpner pakningen. NastyAnonymous poster hash: cfe79...620 1
skrue Skrevet 14. desember 2014 #7 Skrevet 14. desember 2014 Ja, hvorfor? Lukta forsvinner jo med en gang, men likevel. Annen kjøttdeig lukter på langt nær sånn selv om vakuumpakket kjøtt aldri lukter godt. Synd kyllingkjøttdeig lukter sært også når den har luftet seg, men lukter svakt da, må jo snuse "hardt" for å lukte det.Anonymous poster hash: eeaae...222 Fordi det er en spesiell gassblanding i pakken slik at kjøttet skal holde seg friskt. Ikke noe kontroversielt i det: "Det er i dag vanlig å pakke ferske kjøttvarer i en såkalt kontrollert atmosfære for å forlenge den mikrobiologiske holdbarhetstiden av produktene. Etter at karbonmonoksid (CO) ble forbudt for en tid tilbake (kunstig fargeforbedrende effekt), er det først fremt kabondioksid (CO2), nitrogen (N2) og oksygen (O2), eventuelt en kombinasjon av disse, som blir brukt. Det er særlig tilstedeværelsen av CO2 du vil kunne merke som en litt ubehagelig lukt når du åpner en slik pakke, mens det for vakuumpakkede varer (for eksempel plastemballerte biffer) vil kunne være lukt av rått, syrlig kjøtt." http://www.matportalen.no/matvaregrupper/tema/fjorfe_og_kjott/det_er_vond_lukt_naar_jeg_aapner_pakker_med_kyllingfilet_er_maten_bedervet-1
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2014 #8 Skrevet 14. desember 2014 Fordi det er råtnende likrester innpakket i plast, som alt annet kjøtt, og det har sikkert rukket å opparbeide seg en ganske innestengt, kvalm liklukt, som spres i rommet når du åpner pakningen. NastyAnonymous poster hash: cfe79...620 Saklig Anonymous poster hash: f6ae4...912
Djungelvrål Skrevet 14. desember 2014 #9 Skrevet 14. desember 2014 Fordi det er råtnende likrester innpakket i plast, som alt annet kjøtt, og det har sikkert rukket å opparbeide seg en ganske innestengt, kvalm liklukt, som spres i rommet når du åpner pakningen. NastyAnonymous poster hash: cfe79...620 Dagens
Minya Skrevet 14. desember 2014 #10 Skrevet 14. desember 2014 Fordi pakkegassen som brukes i dag lukter skikkelig bæsj. Åpne kjøttdeigen, la den lufte seg i tre minutter og lukt så på den etterpå, da stinker den ikke like jævlig tenker jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå