grrwaffmjau Skrevet 11. desember 2014 #1 Del Skrevet 11. desember 2014 Skal bake rundstykker og ser til min srore forskrekkelse at jeg ikke har vanlig gjær, kun pizzagjær. Vil det gjøre samme nytten eller blir det annen smak/konsistens på rundstykkene? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saraby Skrevet 11. desember 2014 #2 Del Skrevet 11. desember 2014 Du kan bruke pizzagjær i rundstykkene dine, da gjæren i følge linken under bare gjør deigen mer smidig og strekkbar under selve bakingen. Men, smaken skal være den samme http://www.dinside.no/925507/pizzagjaer-mot-vanlig-gjaer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest crazycatlady Skrevet 11. desember 2014 #3 Del Skrevet 11. desember 2014 Er ikke gjær gjær? *grønn på baking* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
grrwaffmjau Skrevet 11. desember 2014 Forfatter #4 Del Skrevet 11. desember 2014 Du kan bruke pizzagjær i rundstykkene dine, da gjæren i følge linken under bare gjør deigen mer smidig og strekkbar under selve bakingen. Men, smaken skal være den samme http://www.dinside.no/925507/pizzagjaer-mot-vanlig-gjaer Tusen takk for svar:) brukte pizzagjær og de ble knallgode! Kjempefin deig også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå