Gå til innhold

beste sjokoladen å lage konfekt av og hvor finner jeg kirsebær?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Tenkte jeg skulle lage noe konfekt til jul for første gang. Men hvilken sjokolade skal jeg bruke? Er det bare å bruke vanlig kokesjokolade, 70 % og melkesjokolade, eller er det noen typer som er bedre enn andre?

Og hvor finner jeg kirsebær? Kan det fungere å bruke kirsebærkompott i konfekt?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes selv en varm blanding av mørk sjokolade samt melkesjokolade fra freia er en vinner. Dersom du har litt sitronmelisse i blandingen smaker det ekstra godt. Jeg ville ikke godt for kirsebærkompott. Karamelisert syltetøy funker utmerket til konfekteri.



Anonymous poster hash: 966f4...8cc
Skrevet

Hermetiske kirsebær har jeg sett på Meny.

Skrevet

Det aller beste kirsebæret å bruke til konfekt er det som har ligget på sprit med sukker i et par måneder for å bli likør. :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...