netpuppy Skrevet 9. desember 2014 #1 Skrevet 9. desember 2014 Hei. Tenkte jeg skulle lage noe konfekt til jul for første gang. Men hvilken sjokolade skal jeg bruke? Er det bare å bruke vanlig kokesjokolade, 70 % og melkesjokolade, eller er det noen typer som er bedre enn andre? Og hvor finner jeg kirsebær? Kan det fungere å bruke kirsebærkompott i konfekt?
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2014 #2 Skrevet 9. desember 2014 Jeg synes selv en varm blanding av mørk sjokolade samt melkesjokolade fra freia er en vinner. Dersom du har litt sitronmelisse i blandingen smaker det ekstra godt. Jeg ville ikke godt for kirsebærkompott. Karamelisert syltetøy funker utmerket til konfekteri. Anonymous poster hash: 966f4...8cc
Amarone Skrevet 9. desember 2014 #3 Skrevet 9. desember 2014 Hermetiske kirsebær har jeg sett på Meny.
Brunhilde Skrevet 10. desember 2014 #4 Skrevet 10. desember 2014 Det aller beste kirsebæret å bruke til konfekt er det som har ligget på sprit med sukker i et par måneder for å bli likør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå