AnonymBruker Skrevet 7. desember 2014 #1 Skrevet 7. desember 2014 Kan man bake risboller med annet fett enn delfiafett så det blir sunnere? Hva da?Anonymous poster hash: aab05...a3d
Kvist Skrevet 7. desember 2014 #2 Skrevet 7. desember 2014 Jeg bruker bare puffet ris og smeltet sjokolade jeg. Ikke veldig sunt, men uten det ekle delfiafettet. 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2014 #3 Skrevet 9. desember 2014 Jeg bruker bare puffet ris og smeltet sjokolade jeg. Ikke veldig sunt, men uten det ekle delfiafettet. Stivner risbollene da? Bruker du ikke egg? Anonymous poster hash: aab05...a3d
Kvist Skrevet 9. desember 2014 #4 Skrevet 9. desember 2014 Stivner risbollene da? Bruker du ikke egg?Anonymous poster hash: aab05...a3d Selvfølgelig stivner de. Jeg finhakker sjokoladen og tempererer den. Så er jeg kjapp med å røre inn risen og lage topper. Da er sjokoladen sånn som i butikken med "knekk" etterpå. Men den er ikke riktig temperert så lenge, så skal du lage masse risboller går det an å gjøre det i to omganger så ikke porsjonen blir så stor.
ashera Skrevet 10. desember 2014 #5 Skrevet 10. desember 2014 Bruk Cocosa i stedet for Delfia (som jo er transfett), 70% sjokolade og sukrin, som f.eks. i denne oppskriften: http://www.helseogkost.no/oppskrifter/sukkerfritt-snadder/risboller-med-cocosa-og-sukrin
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2014 #6 Skrevet 10. desember 2014 Selvfølgelig stivner de. Jeg finhakker sjokoladen og tempererer den. Så er jeg kjapp med å røre inn risen og lage topper. Da er sjokoladen sånn som i butikken med "knekk" etterpå. Men den er ikke riktig temperert så lenge, så skal du lage masse risboller går det an å gjøre det i to omganger så ikke porsjonen blir så stor. Hva er poenget med Delfiafettet da? Trodde et var for at det skulle stivne Er elendig på det med baking Bruk Cocosa i stedet for Delfia (som jo er transfett), 70% sjokolade og sukrin, som f.eks. i denne oppskriften: http://www.helseogkost.no/oppskrifter/sukkerfritt-snadder/risboller-med-cocosa-og-sukrin takk for tips! Har sukrinAnonymous poster hash: aab05...a3d
AnonymBruker Skrevet 10. desember 2014 #7 Skrevet 10. desember 2014 Jeg bruker heller aldri delfiafett i risboller. Høres bare ekkelt ut med fett synes jeg. Anonymous poster hash: 3a9ae...3de
Kassiopeia Skrevet 10. desember 2014 #8 Skrevet 10. desember 2014 Her er en oppskrift på sunne, sukkerfrie risboller, som ble lagt ut i dag faktisk: http://lindastuhaug.blogg.no/1417021819_sukkerfr_risboller.html Jeg er stor fan av denne bloggen, hun har mange fantastiske alternativer til de som er gluten eller laktoseintolerant eller til de som ønsker sukkerfrie oppskrifter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå