AnonymBruker Skrevet 7. desember 2014 #1 Skrevet 7. desember 2014 Står og baker julekaker og begynte plutselig å lure på hvorfor det er så viktig at smøret avkjøles ordentli etter smelting? Fant ikke noe når jeg googlet heller. Jeg bruker alltid å være litt for utålmodig, og venter aldri på at det blir helt romtemperert..Anonymous poster hash: 46d4f...ed3
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2014 #2 Skrevet 7. desember 2014 Om egg skal i smeltet smør så stivner egget om smøret er varmt. Anonymous poster hash: dd97e...3b1
Teriyaki Skrevet 7. desember 2014 #3 Skrevet 7. desember 2014 Hva slags Julebakst er det? Hvis det er bakst med gjær så vil smøret være for varmt. Vet ikke om det gjelder bakepulver også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå