Gå til innhold

Viktigheten av avkjølt smør?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Står og baker julekaker og begynte plutselig å lure på hvorfor det er så viktig at smøret avkjøles ordentli etter smelting? Fant ikke noe når jeg googlet heller. Jeg bruker alltid å være litt for utålmodig, og venter aldri på at det blir helt romtemperert..

Anonymous poster hash: 46d4f...ed3

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Om egg skal i smeltet smør så stivner egget om smøret er varmt.

Anonymous poster hash: dd97e...3b1

Skrevet

Hva slags Julebakst er det? Hvis det er bakst med gjær så vil smøret være for varmt. Vet ikke om det gjelder bakepulver også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...