Gå til innhold

Eggehvitter og sukker som ikke har blitt sivt, kan brukes til ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nå har jeg akkurat viste 6 eggehviter og 300 grm sukker og det ble ikke stivt.

Er det noe jeg kan bruke dette til? Gjerne noe julete….

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Men de blir jo ikke stive, det er jo poenget. De oppskriftene der er med stive eggehviter…. det er det mange andre oppskrifter som er også….

Skrevet

Hehe, ja nå så jeg at jeg har klart å finne bare oppskrifter hvor eggehvitene skal stivpiskes. Men jeg har aldri stivpisket hvitene til fyrstekakefyll, og det har jeg lagd mange ganger.

Skrevet

Ha oppi eggeplommene, visp til eggedosis og lag f.eks. krydderkake.

Anonymous poster hash: 1d5f0...922

Skrevet

he he eggeplommene er brukt

Skrevet

Vafler?

Anonymous poster hash: 24d61...99b

Skrevet

Du kan lage friands/financiers. Der mikser man bare sammen eggehviter, sukker, smeltet smør og mandelmel, evt mandelmel+mel, uten at eggehvitene skal piskes stive.

Blir som en myk formkake i konsistens, og kan smaksettes på mange måter.

http://www.blackbookcooking.com/basic-friands



Anonymous poster hash: 1d8b6...d16
Skrevet

Takk for svar, tror jaggu meg jeg skal prøve Friands… aldri hørt om det før...

Skrevet

Du skulle ikke tilfeldigvis lage gule bomber? :P Jeg opplevde akkurat det samme for et par uker siden, måtte knekke seks nye egg for å begynne på nytt, og hadde da de eggeplommene oppi den første runden. Da ble det basis for mislykka sjokoladekake (halvannen porsjon). Ble perfekt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...