AnonymBruker Skrevet 2. desember 2014 #1 Skrevet 2. desember 2014 Tenkte å lage meg en kylling salat imorgen, så jeg kjøpte meg sånn kylling biter som man skal ha i salaten, hvis dere skjønner ? kan jeg varme den i pannen ? eller må den være kald ? Anonymous poster hash: 8cca4...13b
mijaa Skrevet 2. desember 2014 #2 Skrevet 2. desember 2014 Salatkylling, liksom? Om du vil ha den varm eller kald er smakssak! Jeg foretrekker kald eller romtemperert da resten av salaten også er kald, men det er jo helt opp til deg og hva du liker
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2014 #3 Skrevet 2. desember 2014 Går fint å varme den Anonymous poster hash: 642c2...d8a
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2014 #4 Skrevet 3. desember 2014 Hvis kyllingen biter anbefaler jeg avliving før du steker den. Anonymous poster hash: eb3dd...a2a 8
Kamikatze Skrevet 3. desember 2014 #5 Skrevet 3. desember 2014 Selvsagt kan den varmes. Jeg har stekt den, og hatt i både omelett og gryterett. Har også stekt den på siste forbruksdag, for å la den få noen dagers ekstra levetid i kjøleskapet.
Gjest tuppesjura Skrevet 3. desember 2014 #6 Skrevet 3. desember 2014 Jeg bruker varm kylling til salaten. Har det ved siden sv hverandre og blander på fatet. Også pleier jeg å steke stjernebacon og ha ved siden av! Nå fikk jeg lyst på kyllingsalat! 1
AnonymBruker Skrevet 7. desember 2014 #7 Skrevet 7. desember 2014 Sunnere å varme i microenAnonymous poster hash: 6ffc7...7f9
Kvist Skrevet 7. desember 2014 #8 Skrevet 7. desember 2014 Sunnere å varme i microenAnonymous poster hash: 6ffc7...7f9 Hvorfor det?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå