AnonymBruker Skrevet 1. desember 2014 #1 Skrevet 1. desember 2014 Skal langtidsteke en flatbiff for å få den mørere, og har veldig lyst på bakte grønnsaker til. Vil poteter og gulrøtter bli ferdig stekte på så lav temp?Anonymous poster hash: df571...bec
mijaa Skrevet 1. desember 2014 #2 Skrevet 1. desember 2014 Vet ikke hvor lang tid det er snakk om da, men i hodet mitt gir det hvertfall mening at de blir ferdige, det tar bare lenger tid enn om de steker de på høyere temperatur. Ha de inne sammen med kjøttet, og skru opp varmen når kjøttet er ferdig, om grønnsakene ikke er det?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå