Raviella Skrevet 28. november 2014 #1 Del Skrevet 28. november 2014 Det er mye forkus på mat med Stevia i stedet for sukker, og jeg vil prøve å skjære ned på sukkeret, og bruke litt mer av stevia. Men da jeg leste på innholdsfortegnelsen så sto det at det inneholdt bl.a rørsukker.Er det ikke sukker det da?? Eller er det fra steviaplanten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2014 #2 Del Skrevet 28. november 2014 Jeg kan ikke skjønne at Stevia er så mye sunnere enn vanlig sukker. Anonymous poster hash: 1b711...d73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PrinsesseNila Skrevet 28. november 2014 #3 Del Skrevet 28. november 2014 Klarer ikke Stevia. Får sånn uendelig søt merkelig ettersmak som om det ikke "blander seg i" maten/drikken skikkelig, bare blir liggende "rundt" og henger igjen i munnen liksom. Gir sikkert ikke mye mening dersom ikke andre har opplevd det samme, men det er det jeg opplever i hvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rachelzane Skrevet 28. november 2014 #4 Del Skrevet 28. november 2014 uff stevia har en skikkelig ekkel ettersmak, som lakris. tine iskaffe med ettersmak av lakris, nei takk! ketsjup med ettersmak av lakris- nei takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2014 #5 Del Skrevet 28. november 2014 Jeg kan ikke skjønne at Stevia er så mye sunnere enn vanlig sukker. Anonymous poster hash: 1b711...d73 gir ikke blodtrykk stigning og har 0kcal og 0 karb. og du sjønner ikke at det er sunnere en sukker? Anonymous poster hash: f92d8...f14 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Citronella Skrevet 28. november 2014 #6 Del Skrevet 28. november 2014 Det er mye forkus på mat med Stevia i stedet for sukker, og jeg vil prøve å skjære ned på sukkeret, og bruke litt mer av stevia. Men da jeg leste på innholdsfortegnelsen så sto det at det inneholdt bl.a rørsukker.Er det ikke sukker det da?? Eller er det fra steviaplanten? Stevia kommer fra planten, og er 300 ganger søtere enn vanlig rørsukker. Personlig liker jeg ikke ettersmaken, men jeg vet at noen foretrekker denne som søtning. Jeg er mer for å avvenne seg for søtning og sukker generelt, og bruke råsukker/honning i små doser der det er nødvendig. I kaker og i mat (bruker noe råsukker i asiatisk mat). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Runforit Skrevet 29. november 2014 #7 Del Skrevet 29. november 2014 Synes ikke at Stevia smaker godt. Sukrin Gold er godt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 29. november 2014 #8 Del Skrevet 29. november 2014 Rørsukker er så sukker som det kan bli. Sannsynligvis har produsenten kastet seg på steviabølgen, og erstatter noe av sukkeret med stevia. Ingen påstår at stevia er sunt. Det er bare ikke usunt som sukker og aspartam. Stevia har en svak bitter ettersmak, og passer derfor ikke som erstatning i alle matretter. Der det funker, kan en redusere eller erstatte sukkeret. Det kan også være en tilvenningssak. Akkurat som en venner seg til usøtet, kan en venne seg til stevia. Og det er litt kult å plukke to blader av stueplanten, istedenfor å dra på butikken, når en lager dessert... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 29. november 2014 #9 Del Skrevet 29. november 2014 Det er mye forkus på mat med Stevia i stedet for sukker, og jeg vil prøve å skjære ned på sukkeret, og bruke litt mer av stevia. Men da jeg leste på innholdsfortegnelsen så sto det at det inneholdt bl.a rørsukker.Er det ikke sukker det da?? Eller er det fra steviaplanten? Stevia er best i kombinasjon med annen søtning. Mange produsenter velger å kombinere vanlig sukker og stevia. Grunnen til at stevia er "bedre" enn vanlig sukker er fordi det er så mye søtere at man trenger veldig, veldig lite av det. Og derfor utgjør det mye mindre energi per "søthet". Hvis man har et sterkt behov for å søte alt man spiser så er det vel kanskje andre ting man også kan jobbe med bortsett fra å kutte sukkeret. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå