Cera Skrevet 27. november 2014 #1 Skrevet 27. november 2014 Kan jeg lage klar lasagne om morgenen, sette den i kjøleskapet og steke den til kvelden?
Gjest Gjest Skrevet 27. november 2014 #2 Skrevet 27. november 2014 Kan jeg lage klar lasagne om morgenen, sette den i kjøleskapet og steke den til kvelden? Naturligvis. 1
Cera Skrevet 27. november 2014 Forfatter #3 Skrevet 27. november 2014 Tenkte kanskje bare pastaen ble litt "overkokt"?
AnonymBruker Skrevet 27. november 2014 #4 Skrevet 27. november 2014 Går helt fint det. Derfor er det en veldig grei rett å servere når man skal ha besøk, men ikke ønsker å stå på kjøkkenet hele tiden. Anonymous poster hash: 83995...90f
AnonymBruker Skrevet 27. november 2014 #5 Skrevet 27. november 2014 Tenkte kanskje bare pastaen ble litt "overkokt"? Den koker vel ikke i kjøleskapet? Da må du i tilfelle kjøpe deg nytt kjøleskap. Anonymous poster hash: 67a60...a19 3
Noope Skrevet 27. november 2014 #6 Skrevet 27. november 2014 Overkokt? Du steker jo lasagnen etter kjøleskapet. Ikke før&etter.
AnonymBruker Skrevet 29. november 2014 #7 Skrevet 29. november 2014 Ja, men ikke legg på ost før rett før den skal i ovnen :D Anonymous poster hash: 89cdf...5ce
Maleficenta Skrevet 29. november 2014 #8 Skrevet 29. november 2014 Tenkte kanskje bare pastaen ble litt "overkokt"? Nei tror det går bra
Maleficenta Skrevet 29. november 2014 #9 Skrevet 29. november 2014 Ja, men ikke legg på ost før rett før den skal i ovnen :DAnonymous poster hash: 89cdf...5ce Det gjør jeg alltid.. går så godt
Cera Skrevet 30. november 2014 Forfatter #10 Skrevet 30. november 2014 Takk for svar! Kanskje ikke smart tenkt av meg, men lagde maten for andre, så greit å være sikker på at den holder seg ok. :-)
Cera Skrevet 30. november 2014 Forfatter #11 Skrevet 30. november 2014 Og forresten så gikk det veldig bra ja. Osten ble også bra selv om jeg hadde den på den og med en gang. 1
Djungelvrål Skrevet 30. november 2014 #12 Skrevet 30. november 2014 Den koker vel ikke i kjøleskapet? Da må du i tilfelle kjøpe deg nytt kjøleskap. Anonymous poster hash: 67a60...a19 Pastaen trekker til seg saus og blir bløt. Du kan kutte ned steketiden litt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå