Gjest Haaploes Skrevet 27. november 2014 #1 Skrevet 27. november 2014 Full forvirring i heimen, full forvirring i Google-resultatene. Dersom man halverer en gjærdeig - skal mengden gjær også halveres? Dersom man dobler en gjærdeig - skal mengden gjær også dobles?
AnonymBruker Skrevet 27. november 2014 #2 Skrevet 27. november 2014 Ja. Anonymous poster hash: f9c96...36b
MarianneE Skrevet 27. november 2014 #3 Skrevet 27. november 2014 Ja, mengden gjær må halveres. Nei, mengden gjær trenger ikke dobles- men jeg ville gjort det for sikkerhets skyld.
Brunhilde Skrevet 28. november 2014 #4 Skrevet 28. november 2014 Jeg halverer nesten alltid gjærmengden i forhold til hva oppskriften sier, og jeg ville aldri doblet gjærmengden ved dobbel porsjon bakst. Jeg beregner alltid god tid til heving, og opplever aldri mislykket gjærbakst.
kalinka85 Skrevet 28. november 2014 #5 Skrevet 28. november 2014 Jeg halverer nesten alltid gjærmengden i forhold til hva oppskriften sier, og jeg ville aldri doblet gjærmengden ved dobbel porsjon bakst. Jeg beregner alltid god tid til heving, og opplever aldri mislykket gjærbakst. Signerer denne. Aldri doble gjærmengden! I de aller aller fleste tilfeller holder det i massevis med halvparten. Når man baker med gjær må man ta den tiden det tar. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå