Gå til innhold

Rekemarinerte koteletter


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har smakt det? Det er visst "det nye", den nye trenden altså. En hipp kamerat av meg jobber som kokk og serverte meg det i helgen. Det var altså:

Marinade:

1 kg reker

1/2 ts chili m. frø

3 dl olivenolje extra virgin

1 krm anis

1 ts sennep

Du kjører de pillede rekene og oljen i en foodprosessor til det blir en glatt masse, og blander inn finhakket chili, anis og sennep. Varmer det i ovnen på 180 grader i 5 min. Marinerer så kotelettene i denne blandingen i 7-8 timer i kjøleskap og steker så kotelettene i ovn.. Ble utrolig godt!

Kommer du til å prøve dette hjemme? Jeg kommer til å lage masse :)

Anonymous poster hash: b1508...117

Videoannonse
Annonse
Skrevet

For noe tull.



Anonymous poster hash: a069b...149
  • Liker 3
Skrevet

Jøss, dette kunne jeg tenkt meg :-)

Ikke noe "verre" en østerssaus sikkert?

Anonymous poster hash: 57ed2...0ed

Skrevet

For noe tull. Anonymous poster hash: a069b...149

Tull?? Prøv det før du uttaler deg...

Anonymous poster hash: b1508...117

  • Liker 1
Skrevet

Tull?? Prøv det før du uttaler deg...

Anonymous poster hash: b1508...117

Gi meg en link til en oppskrift eller en artikkel om denne nye trenden, da.

Anonymous poster hash: a069b...149

  • Liker 2
Skrevet

Ser stadig slike tulleoppskrifter bli postet her uten at moderator reagerer. Noen kommer også med direkte helsefarlige "oppskrifter" som å spise rått svinekjøtt og kylling.

Skrevet

Ser stadig slike tulleoppskrifter bli postet her uten at moderator reagerer. Noen kommer også med direkte helsefarlige "oppskrifter" som å spise rått svinekjøtt og kylling.

Håper du rapporterer da - tulleoppskrifter er jo i strid med KGs reglement, som alle vet. :regler:

Anonymous poster hash: e3d84...c50

Skrevet

En hipp kokk serverer da ikke koteletter (eller reker) :P

  • Liker 3
Skrevet

En hipp kokk serverer da ikke koteletter (eller reker) :P

Kjapt tenkt, og raskt svart. Hipp kokk...liksom. Hun aner ikke hva en hipp kokk er

Anonymous poster hash: 62278...098

Skrevet

Noen som har smakt det? Det er visst "det nye", den nye trenden altså. En hipp kamerat av meg jobber som kokk og serverte meg det i helgen. Det var altså:

Marinade:

1 kg reker

1/2 ts chili m. frø

3 dl olivenolje extra virgin

1 krm anis

1 ts sennep

Du kjører de pillede rekene og oljen i en foodprosessor til det blir en glatt masse, og blander inn finhakket chili, anis og sennep. Varmer det i ovnen på 180 grader i 5 min. Marinerer så kotelettene i denne blandingen i 7-8 timer i kjøleskap og steker så kotelettene i ovn.. Ble utrolig godt!

Kommer du til å prøve dette hjemme? Jeg kommer til å lage masse :)

Anonymous poster hash: b1508...117

Var dere to.,..syns det var veldig mye reker da til en marinanade.

Han kunne jo halvert eller mindre, og brukt skallet, som har mye smak. I marinanden

Anonymous poster hash: 62278...098

  • Liker 2
Skrevet

Lite kreativt trolling mtp mengder og sammensetning

  • Liker 3
Skrevet

Var dere to.,..syns det var veldig mye reker da til en marinanade.

Han kunne jo halvert eller mindre, og brukt skallet, som har mye smak. I marinanden

Anonymous poster hash: 62278...098

Hva er en marinande?

Skrevet

Hva er en marinande?

Er du treg?

Anonymous poster hash: b1508...117

Skrevet

Hva er en marinande?

En marinanade. :opplyser:

Skal man rydde veien for spydigheter om andres skrivefeil må man i hvert fall gjengi dem korrekt. :nigo:

Anonymous poster hash: e3d84...c50

  • Liker 1
Skrevet

Smaker forresten fortreffelig med en rosévin til..

Anonymous poster hash: b1508...117

Skrevet

En marinanade. :opplyser:

Skal man rydde veien for spydigheter om andres skrivefeil må man i hvert fall gjengi dem korrekt. :nigo:

Anonymous poster hash: e3d84...c50

Og skal man være belærende, lønner det seg å ha rett. I HT står det både ‘marinanade’ og ‘marinande’.

  • Liker 1
Skrevet

Og skal man være belærende, lønner det seg å ha rett. I HT står det både ‘marinanade’ og ‘marinande’.

Jeg refererte til innlegg #10.

Og var ikke så superseriøs, om du skulle være i tvil.

Anonymous poster hash: e3d84...c50

Skrevet

Jeg refererte til innlegg #10.

Og var ikke så superseriøs, om du skulle være i tvil.

Anonymous poster hash: e3d84...c50

Så du siterte Antoinette som siterte og kommenterte HI, og samtidig refererte du egentlig til et annet innlegg? Snedig!

Ellers vil jeg ha meg frabedt useriøse innlegg i superseriøse tråder! :)

Skrevet

Så du siterte Antoinette som siterte og kommenterte HI, og samtidig refererte du egentlig til et annet innlegg? Snedig!

Ellers vil jeg ha meg frabedt useriøse innlegg i superseriøse tråder! :)

Og på hvilken måte har Antoinette sitert meg?

Anonymous poster hash: b1508...117

Skrevet (endret)

Og på hvilken måte har Antoinette sitert meg?

Anonymous poster hash: b1508...117

Hmm … godt spørsmål, når jeg ser tilbake på tråden. Antoinette siterte ikke HI, men AB …098. TS er AB …117, altså deg. Og jeg svarte AB …c50. Det kan lett bli litt forvirrende. Men jeg vil nok ikke prøve den rekemarinaden uansett. Jeg har ikke foodprosessor, og en hel kilo reker blir litt for mye å mose for hånd.

Endret av Pawn Hearts

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...