AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #1 Del Skrevet 26. november 2014 Noen som har smakt det? Det er visst "det nye", den nye trenden altså. En hipp kamerat av meg jobber som kokk og serverte meg det i helgen. Det var altså: Marinade: 1 kg reker 1/2 ts chili m. frø 3 dl olivenolje extra virgin 1 krm anis 1 ts sennep Du kjører de pillede rekene og oljen i en foodprosessor til det blir en glatt masse, og blander inn finhakket chili, anis og sennep. Varmer det i ovnen på 180 grader i 5 min. Marinerer så kotelettene i denne blandingen i 7-8 timer i kjøleskap og steker så kotelettene i ovn.. Ble utrolig godt! Kommer du til å prøve dette hjemme? Jeg kommer til å lage masse Anonymous poster hash: b1508...117 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #2 Del Skrevet 26. november 2014 For noe tull. Anonymous poster hash: a069b...149 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #3 Del Skrevet 26. november 2014 Jøss, dette kunne jeg tenkt meg :-) Ikke noe "verre" en østerssaus sikkert? Anonymous poster hash: 57ed2...0ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #4 Del Skrevet 26. november 2014 For noe tull. Anonymous poster hash: a069b...149 Tull?? Prøv det før du uttaler deg...Anonymous poster hash: b1508...117 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #5 Del Skrevet 26. november 2014 Tull?? Prøv det før du uttaler deg...Anonymous poster hash: b1508...117 Gi meg en link til en oppskrift eller en artikkel om denne nye trenden, da. Anonymous poster hash: a069b...149 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 27. november 2014 #6 Del Skrevet 27. november 2014 Ser stadig slike tulleoppskrifter bli postet her uten at moderator reagerer. Noen kommer også med direkte helsefarlige "oppskrifter" som å spise rått svinekjøtt og kylling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. november 2014 #7 Del Skrevet 27. november 2014 Ser stadig slike tulleoppskrifter bli postet her uten at moderator reagerer. Noen kommer også med direkte helsefarlige "oppskrifter" som å spise rått svinekjøtt og kylling. Håper du rapporterer da - tulleoppskrifter er jo i strid med KGs reglement, som alle vet. Anonymous poster hash: e3d84...c50 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 27. november 2014 #8 Del Skrevet 27. november 2014 En hipp kokk serverer da ikke koteletter (eller reker) 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2014 #9 Del Skrevet 28. november 2014 En hipp kokk serverer da ikke koteletter (eller reker) Kjapt tenkt, og raskt svart. Hipp kokk...liksom. Hun aner ikke hva en hipp kokk er Anonymous poster hash: 62278...098 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2014 #10 Del Skrevet 28. november 2014 Noen som har smakt det? Det er visst "det nye", den nye trenden altså. En hipp kamerat av meg jobber som kokk og serverte meg det i helgen. Det var altså: Marinade: 1 kg reker 1/2 ts chili m. frø 3 dl olivenolje extra virgin 1 krm anis 1 ts sennep Du kjører de pillede rekene og oljen i en foodprosessor til det blir en glatt masse, og blander inn finhakket chili, anis og sennep. Varmer det i ovnen på 180 grader i 5 min. Marinerer så kotelettene i denne blandingen i 7-8 timer i kjøleskap og steker så kotelettene i ovn.. Ble utrolig godt! Kommer du til å prøve dette hjemme? Jeg kommer til å lage masse Anonymous poster hash: b1508...117 Var dere to.,..syns det var veldig mye reker da til en marinanade. Han kunne jo halvert eller mindre, og brukt skallet, som har mye smak. I marinanden Anonymous poster hash: 62278...098 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 28. november 2014 #11 Del Skrevet 28. november 2014 Lite kreativt trolling mtp mengder og sammensetning 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 28. november 2014 #12 Del Skrevet 28. november 2014 Var dere to.,..syns det var veldig mye reker da til en marinanade. Han kunne jo halvert eller mindre, og brukt skallet, som har mye smak. I marinanden Anonymous poster hash: 62278...098 Hva er en marinande? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2014 #13 Del Skrevet 28. november 2014 Hva er en marinande? Er du treg?Anonymous poster hash: b1508...117 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2014 #14 Del Skrevet 28. november 2014 Hva er en marinande? En marinanade. Skal man rydde veien for spydigheter om andres skrivefeil må man i hvert fall gjengi dem korrekt. Anonymous poster hash: e3d84...c50 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2014 #15 Del Skrevet 28. november 2014 Smaker forresten fortreffelig med en rosévin til..Anonymous poster hash: b1508...117 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 1. desember 2014 #16 Del Skrevet 1. desember 2014 En marinanade. Skal man rydde veien for spydigheter om andres skrivefeil må man i hvert fall gjengi dem korrekt. Anonymous poster hash: e3d84...c50 Og skal man være belærende, lønner det seg å ha rett. I HT står det både ‘marinanade’ og ‘marinande’. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2014 #17 Del Skrevet 1. desember 2014 Og skal man være belærende, lønner det seg å ha rett. I HT står det både ‘marinanade’ og ‘marinande’. Jeg refererte til innlegg #10. Og var ikke så superseriøs, om du skulle være i tvil. Anonymous poster hash: e3d84...c50 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 1. desember 2014 #18 Del Skrevet 1. desember 2014 Jeg refererte til innlegg #10. Og var ikke så superseriøs, om du skulle være i tvil. Anonymous poster hash: e3d84...c50 Så du siterte Antoinette som siterte og kommenterte HI, og samtidig refererte du egentlig til et annet innlegg? Snedig! Ellers vil jeg ha meg frabedt useriøse innlegg i superseriøse tråder! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2014 #19 Del Skrevet 1. desember 2014 Så du siterte Antoinette som siterte og kommenterte HI, og samtidig refererte du egentlig til et annet innlegg? Snedig! Ellers vil jeg ha meg frabedt useriøse innlegg i superseriøse tråder! Og på hvilken måte har Antoinette sitert meg? Anonymous poster hash: b1508...117 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 1. desember 2014 #20 Del Skrevet 1. desember 2014 (endret) Og på hvilken måte har Antoinette sitert meg?Anonymous poster hash: b1508...117 Hmm … godt spørsmål, når jeg ser tilbake på tråden. Antoinette siterte ikke HI, men AB …098. TS er AB …117, altså deg. Og jeg svarte AB …c50. Det kan lett bli litt forvirrende. Men jeg vil nok ikke prøve den rekemarinaden uansett. Jeg har ikke foodprosessor, og en hel kilo reker blir litt for mye å mose for hånd. Endret 1. desember 2014 av Pawn Hearts Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå