AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #1 Skrevet 26. november 2014 Hva slags tilbehør har dere med lammelår? Hadde tenkt å prøve med sopp saus, potetmos/fløtegratinerte poteter og lammelår. Høres det godt ut? Hva pleier dere å ha?Anonymous poster hash: f0f48...25d
Roadrunner Skrevet 26. november 2014 #2 Skrevet 26. november 2014 Pleier å lage saus av kraften/sjyen fra lammelåret (har i løk, gulrot, hvitløk, urter og krydder mens lammelåret steker), og servere med enten saltbakte amandinepoteter eller fløtegratinerte poteter, samt hvitvinsdampede grønnsaker (i form i ovnen - lages mens sausen lages og lammelåret hviler på benken under folie)
AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #3 Skrevet 26. november 2014 Pleier å lage saus av kraften/sjyen fra lammelåret (har i løk, gulrot, hvitløk, urter og krydder mens lammelåret steker), og servere med enten saltbakte amandinepoteter eller fløtegratinerte poteter, samt hvitvinsdampede grønnsaker (i form i ovnen - lages mens sausen lages og lammelåret hviler på benken under folie) Amandinepoteter, er det de små potetene? Eller det heter kanskje mandelpoteter de små.Anonymous poster hash: f0f48...25d
AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #4 Skrevet 26. november 2014 Pleier å ha mintsaus, ovnsbakte poteter og grønnsaker. Soppsaus og potetmos er veldig godt med lam. Ellers kan du lage din egen saus med kraften fra lammet? Anonymous poster hash: cf3d1...3e5
Roadrunner Skrevet 26. november 2014 #5 Skrevet 26. november 2014 Amandinepoteter, er det de små potetene? Eller det heter kanskje mandelpoteter de små.Anonymous poster hash: f0f48...25d Amandinepoteter er også en type små poteter, men ikke det samme som mandelpoteter. Jeg vasker potetene godt, har litt olje og pepper over, før jeg strør Maldonsalt over. Blir kjempegodt!
AnonymBruker Skrevet 26. november 2014 #6 Skrevet 26. november 2014 Amandinepoteter er også en type små poteter, men ikke det samme som mandelpoteter. Jeg vasker potetene godt, har litt olje og pepper over, før jeg strør Maldonsalt over. Blir kjempegodt! Naaam, høres godt ut. Takk for tips 👍Anonymous poster hash: f0f48...25d
Gjest Nosoul Skrevet 26. november 2014 #7 Skrevet 26. november 2014 Fløtegratinerte poteter eller ovnsbakte potetbåter med maldonsalt, rosmarin og litt olivenolje er veldig godt til både lam og vilt! Hjemmelaget fløtesaus eller at man koker ut av pannen/bruker stekesjyen til å lage saus
Brunhilde Skrevet 28. november 2014 #8 Skrevet 28. november 2014 Saus laget på god lammekraft og enten ovnsstekte småpoteter eller hjemmelaget potetmos. Grønnsakene lammet lå på da det stekte (gulrot, persillerot, løk) serveres ved siden av sammen med lettkokte sukkererter, bønner og brokkoli.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå