Gå til innhold

Krise:S baker brød, men har ikke bakepulver


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal liksom bake sunt brød, uten mel og gjær, men fant selvfølgelig ut etter alle ingrediensene er putti oppi bollen at jeg mangler bakepulver. Kan jeg bare tilsette hvetemel og gjær da? Brødet er fullt av diverse kjerner, frø og drit;) Og egg.

Skrevet

Jeg har aldri bakepulver i gjærbakst så det går nok bra=)

Skrevet (endret)

Å, har natron! Funker det? For har kesam i den og, sjø.

Endret av kjøttkaker
Skrevet

Bruker verken natron eller bakepulver i gjærbakst, går helt fint.

Skrevet

Å, har natron! Funker det? For har kesam i den og, sjø.

Står det bakepulver i oppskriften? Natron er en del av bakepulver ja, men tror som sagt ikke du trenger.

Skrevet

Bruker verken natron eller bakepulver i gjærbakst, går helt fint.

Jeg har aldri bakepulver i gjærbakst så det går nok bra=)

Men dette er ikke gjærbakst opprinnelig - er brød uten mel og gjær. Blir det samme greia da? Ja, er grønn.

Skrevet

Står det bakepulver i oppskriften? Natron er en del av bakepulver ja, men tror som sagt ikke du trenger.

Ja, står bakepulver:), Ok, da prøver jeg uten gjær og bakepulver da!? Høres merkelig ut i mine blonde ører;)

Skrevet

Skal liksom bake sunt brød, uten mel og gjær, men fant selvfølgelig ut etter alle ingrediensene er putti oppi bollen at jeg mangler bakepulver. Kan jeg bare tilsette hvetemel og gjær da? Brødet er fullt av diverse kjerner, frø og drit;) Og egg.

Høres ikke særlig fristende ut! :kvalm:

Men dersom det er godt, ønsker jeg oppskriften :Nikke:

Anonymous poster hash: 1a248...094

Skrevet

Det går kanskje med natron? Er ikke kesam syrlig?

Ellers er det vel bare å tilsette gjær og hvetemel og passe på at deigen har en fin temperatur?

Tror nesten bare du må prøve deg litt frem.

Skrevet

Ja, står bakepulver:), Ok, da prøver jeg uten gjær og bakepulver da!? Høres merkelig ut i mine blonde ører;)

Du må enten ha gjør eller bakepulver

Skrevet

Ok, da prøvde jeg med natron, meget spent kjenner jeg;) Men tusen takk for raskt svar, alle sammen! Skulle nok ha tatt mel og gjær i stedenfor, men - angrer nu;)

Skrevet

Ok, da prøvde jeg med natron, meget spent kjenner jeg;) Men tusen takk for raskt svar, alle sammen! Skulle nok ha tatt mel og gjær i stedenfor, men - angrer nu;)

Det går bra med natron! :Nikke:

  • Liker 1
Skrevet

Høres ikke særlig fristende ut! :kvalm:

Men dersom det er godt, ønsker jeg oppskriften :Nikke:

Anonymous poster hash: 1a248...094

Haha ;) Selvfølgelig, jeg ærnte gnien :)

Skrevet

Det går bra med natron! :Nikke:

Så bra det finnes snille mennesker med bakeegenskaper :) Tusen takk for svar :)

Skrevet

Natron eller bakepulver går fint, men da bør baksten spises ganske så fersk. :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...