AnonymBruker Skrevet 27. november 2014 #21 Skrevet 27. november 2014 Extra virgin olivenolje og friskpresset sitron i forholdet 3:1, pluss litt salt og nykvernet pepper. Alltid best. Anonymous poster hash: 63f88...966 2
Maximillian Cohen Skrevet 28. november 2014 #22 Skrevet 28. november 2014 (endret) Du bruker bladpersille ikkesant? Hvor mye løk bryuker du? Har lagd omtrent eksakt lik men synes det ble for mye av en smak. Jeg bruker bladpersille, ja. Når det kommer til løk så er jeg ikke så nøye på mengden, men bruker generelt ikke så veldig mye. Ellers bruker jeg 3 ss sennep og 2 ss eddik til 4 dl olje og rister (til armene faller av) alt sammen i et syltetøyglass. Endret 28. november 2014 av Maximillian Cohen 1
leonie Skrevet 28. november 2014 #23 Skrevet 28. november 2014 Min favoritt er: 1-2 fedd hvitløk (presset) 1 ts honning/brunt sukker 1 ts Dijon-sennep 2 ss extra virgin olivenolje 2 ts sitronsaft Litt salt og pepper 3
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå