AnonymBruker Skrevet 18. november 2014 #1 Skrevet 18. november 2014 Jeg vil lage litt større deig til rundstykker og trenger hjelp til å finne ut av følgende.Når jeg bruker 3,5 dl vann til 9,5 dl mel - hvor mye vann trenger jeg da til 12,5 dl mel?Ja, jeg skal forsøke meg frem, men hvis noen kan en snarvei og kan regne ut, er det topp. Anonymous poster hash: c1374...3d1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2014 #2 Skrevet 18. november 2014 Hvorfor må du akkurat ha 12.5 dl mel? Her er en litt stor oppskrift i alle fall: https://bollefrua.wordpress.com/2014/02/09/bollefruas-beste-festrundstykker/ Anonymous poster hash: 059f5...a51 1
Kvist Skrevet 18. november 2014 #3 Skrevet 18. november 2014 9,5 delt på 3,5 er omtrent 2,7. Det betyr at du har 2,7 dl mel for hver dl vann. For å beholde sammen forholdet mellom vått og tørt kan du dele 12,5 på 2,7. Da får du 4,6. Du trenger 4,6 dl vann til 12,5 dl mel. 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2014 #4 Skrevet 18. november 2014 Du trenger ca 1 dl ekstra vann. Men deigen blir jo ikke så veldig mye større.Anonymous poster hash: 201b2...910 1
AnonymBruker Skrevet 18. november 2014 #5 Skrevet 18. november 2014 Hvorfor må du akkurat ha 12.5 dl mel? Anonymous poster hash: 059f5...a51 Bare et forsøk på at det i tillegg kan deles opp og passe to mindre, gamle brødformer.Mange takk for hjelpen. Anonymous poster hash: c1374...3d1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå