followURdreams Skrevet 18. november 2014 #1 Del Skrevet 18. november 2014 Som overskriften sier: Jeg har noen pakker fløte som gikk ut den 14. De er uåpnet, og synes det er for jævlig å kadte de. Noen tips til hva jeg kan bruke de til? Middag eller bakst kanskje? På forhånd; takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
followURdreams Skrevet 18. november 2014 Forfatter #2 Del Skrevet 18. november 2014 Kaste de* skulle det stå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guybrush Skrevet 18. november 2014 #3 Del Skrevet 18. november 2014 Hvis du åpner de og lukter vil du med all sannsynlighet merke at det ikek lukter surt. Da er det helt ok å bruke den som vanlig. Pga EU-regler er det langt strengere krav til datostempling enn hva man strengt talt trenger og hadde tidligere. Alt for mye kastes idag fordi folk ikke gidder å sjekke kvaliteten. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Susa Skrevet 18. november 2014 #4 Del Skrevet 18. november 2014 Fløte holder seg ei stund over utløpsdato. Hva med vaffler? Ei god suppe til middag? Begynne med litt julebakst kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. november 2014 #5 Del Skrevet 18. november 2014 Melk og fløte holder seg overraskende lenge:) Åpne den og smak, smaker den vanlig er det bare å bruke den:) Har spist yoghurt som var 3 uker gammel, smakte helt vanlig gitt:P Anonymous poster hash: a2b4c...f55 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
followURdreams Skrevet 18. november 2014 Forfatter #6 Del Skrevet 18. november 2014 Har noen spesifikke tips til bakst? Er ikke vant til å bruke fløte til så mye annet en krem i kaker... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DysterPytten Skrevet 18. november 2014 #7 Del Skrevet 18. november 2014 Fløte kan fryses 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 19. november 2014 #8 Del Skrevet 19. november 2014 Så lenge fløten ikke lukter og smaker vondt: Vafler Pannekaker Grøt Kremsauser og kremsupper (lag nå og frys ned) All slags brødbakst - spesielt grovbrød og grove rundstykker. Du kan erstatte vannet med fløten, men kutt ut fettet i oppskrifta (smør/olje) da fløten inneholder fett. Iskrem Kakemenn (slike man lager til jul) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. november 2014 #9 Del Skrevet 19. november 2014 Synes fløte raskt blir klumpete og ekkel etter utløpsdato og i og med det er 5 dager over, så er den nok temmelig sur blitt. Anonymous poster hash: 6d558...47b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Susa Skrevet 19. november 2014 #10 Del Skrevet 19. november 2014 Synes fløte raskt blir klumpete og ekkel etter utløpsdato og i og med det er 5 dager over, så er den nok temmelig sur blitt. Anonymous poster hash: 6d558...47b Den kan bli litt klumpete, men det er da bare å riste boksen godt før du åpner den! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sukkerspinnn Skrevet 20. november 2014 #11 Del Skrevet 20. november 2014 (endret) Hvis den er sur, kan du bruke den i vaffelrøre. Det gir litt syrlig og kjempegod smak. Selv lager jeg aldri vafler uten. Endret 20. november 2014 av sukkerspinnn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sullå Skrevet 20. november 2014 #12 Del Skrevet 20. november 2014 Fløte kan brukes til "alt" Grøt, smoothie, saus, pannekaker, vafler, grateng, grønnsaksmos, kake... Fløte kan fryses - men tint fløte kan ikke vispes til krem. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
followURdreams Skrevet 25. november 2014 Forfatter #13 Del Skrevet 25. november 2014 Jeg bakte rundstykker med fløten igår, 10 dager etter utløpsdatoen. Ristet pakken godt før jeg åpnet den, og den var ikke klumpete. Ikke luktet den surt heller, så det gikk helt fint å bruke den. , Rundstykkene ble veldig gode Tusen takk for alle tips og råd! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå