AnonymBruker Skrevet 16. november 2014 #1 Skrevet 16. november 2014 Bare lurte på om det er noen her som lager sin egen wok-blanding og fryser dem? Jeg spiser en del wok, men slike pakker fra findus ol. forsvinner jo på et øyeblikk og det ville jo vært billigere å kutte det opp selv. Dessverre er jeg veldig lat så å stå der å renske og kutte grønnsaker hver dag:P Så tenkte jeg kunne lage en hel haug og ha liggende i fryseren i stedete. Men er det bare å kutte opp og slenge det i frysen eller gjør dere noe med dem først? Noen typer grønnsaker som bør varmebehandles noe først, sopp f.eks.? Anonymous poster hash: 28201...e23
AnonymBruker Skrevet 17. november 2014 #2 Skrevet 17. november 2014 http://www.frukt.no/gronne-fakta/aktuelt1/forvelling-av-gronnsaker/ Anonymous poster hash: 3e0e0...54a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå