Gå til innhold

Hvilken meltype?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Er en jungel av ulike melsorter der ute, hva skal en stakkars nybegynner velge? Vil ha en allsidig sunn meltype som kan erstatte hvetemel - hvor jeg kan både bake brød, annen sunn bakst og kaker Leste noe om mandelmel, stemmer det?

Takk for svar på forhånd :)

Endret av kjøttkaker
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Også har vi jo rugmel, speltmel eller grov sammalt hvete? SOS ;)

Skrevet

Er med mel som med brød kjøpt hos bakeren, smaken er som baken, den er delt.

M a o, du må prøve deg frem.

Anonymous poster hash: fd41b...0bf

Skrevet

Er med mel som med brød kjøpt hos bakeren, smaken er som baken, den er delt.

M a o, du må prøve deg frem.

Anonymous poster hash: fd41b...0bf

Hm, ikke det svaret jeg håpet på ;) Men er vel bare å sette i gang med prøvingen :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...