kjøttkaker Skrevet 16. november 2014 #1 Skrevet 16. november 2014 (endret) Er en jungel av ulike melsorter der ute, hva skal en stakkars nybegynner velge? Vil ha en allsidig sunn meltype som kan erstatte hvetemel - hvor jeg kan både bake brød, annen sunn bakst og kaker Leste noe om mandelmel, stemmer det? Takk for svar på forhånd Endret 16. november 2014 av kjøttkaker
kjøttkaker Skrevet 16. november 2014 Forfatter #2 Skrevet 16. november 2014 Også har vi jo rugmel, speltmel eller grov sammalt hvete? SOS
AnonymBruker Skrevet 16. november 2014 #3 Skrevet 16. november 2014 Er med mel som med brød kjøpt hos bakeren, smaken er som baken, den er delt. M a o, du må prøve deg frem.Anonymous poster hash: fd41b...0bf
kjøttkaker Skrevet 17. november 2014 Forfatter #4 Skrevet 17. november 2014 Er med mel som med brød kjøpt hos bakeren, smaken er som baken, den er delt. M a o, du må prøve deg frem.Anonymous poster hash: fd41b...0bf Hm, ikke det svaret jeg håpet på Men er vel bare å sette i gang med prøvingen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå