Gå til innhold

Oppbevaring av småkaker/julekaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Jeg skal kjøpe meg nye kakebokser, og tenkte først at det var hensiktsmessig med tette bokser av denne typen, men så mener jeg å ha hørt at man ikke bør ha kakebokser i plast. Er det noen som vet om dette stemmer, og eventuelt hvorfor? Og hvordan er det da mest hensiktsmessig å oppbevare dem? Kan jeg bruke glass?



Anonymous poster hash: 80abf...046
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Glass funker greit, men enda bedre er gammeldagse kakebokser i metall.

Nå før jul får du dem overalt, fra Nille til fancy designgreier.

Typiske norske småkaker skal være sprø, og det er vanskelig å holde noe sprøtt i helt tett plast.

Skrevet

Glass funker greit, men enda bedre er gammeldagse kakebokser i metall.

Nå før jul får du dem overalt, fra Nille til fancy designgreier.

Typiske norske småkaker skal være sprø, og det er vanskelig å holde noe sprøtt i helt tett plast.

Takk for svar. Jeg har skjønt at slike metallbokser kanskje er det beste materialet, men jeg synes de så sjelden er ordentlig tette.

Anonymous poster hash: 80abf...046

Skrevet (endret)

Det er litt av poenget :) De skal være tette nok til å ta vare på maten, men utette nok til at maten får "puste" og ikke blir klam.

Litt som forskjellen på skinnstøvletter og gummistøvler :fnise:

Endret av Kvist
  • Liker 1
Skrevet

Det er litt av poenget :) De skal være tette nok til å ta vare på maten, men utette nok til at maten får "puste" og ikke blir klam.

Litt som forskjellen på skinnstøvletter og gummistøvler :fnise:

Ah, det oppklarte mye for meg! Takk!

Anonymous poster hash: 80abf...046

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...