Gjest Pet Skrevet 21. juli 2004 #1 Skrevet 21. juli 2004 Har kjøpt en pakke frossen laksefilet i dag og tenkte å grille dem i morgen. Kan de legges rett på grillen eller må de pakkes inn i folie?
Arkana Skrevet 21. juli 2004 #2 Skrevet 21. juli 2004 Siden laks er en fet fisk kan du fint legge den rett på grillen, husk å pensle den med olje først. Laks blir like godt grillet i folie, og det gir også muligheten for å ha andre godsaker sammen med fisken, men du får da ikke den samme grillsmaken som når fisken berører selve risten.
Gjest Pet Skrevet 22. juli 2004 #3 Skrevet 22. juli 2004 Hva slags grønnsaker er best å pakke sammen med laks i folie? Steker den i ovnen i stedet for på grillen, ikke grillvær her i dag... Hvor lenge og ved hvilken temperatur skal den stekes?
Arkana Skrevet 22. juli 2004 #4 Skrevet 22. juli 2004 175 grader i ca 10 minutter er nok. Sitronskiver, frisk ingefær og dill er godt i. Noen skvetter hvitvin gir også god smak. Sjalottløk, fennikel, purre, asparges, cherrytomater, oliven og gulrot er noen av grønnsakene jeg synes passer godt. Hjemmelaget aïoli (hvitløksmajones) med hakkede urter (persille og gressløk) i er nydelig til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå