Gjest Ennasus Skrevet 14. november 2014 #1 Skrevet 14. november 2014 Syntes det er så godt, kan spise flere poser hvis jeg er ordentlig sugen.. Derfor lurer jeg på, er det noen som har en knallgod oppskrift på dette? Har bare kjøpt i butikk og har lyst til å prøve å lage selv!
AnonymBruker Skrevet 15. november 2014 #3 Skrevet 15. november 2014 Er det ikke bare og koke opp kål da? Nei, det er det ikke. Kjenner du ikke forskjell på kokt kål og surkål?? Jeg pleier selv å lage rødkål til jul, ikke surkål. Men man trenger altså både eddik, sukker og karve i kålen for at det skal bli surkål av det. Lett å finne prinsippet om man googler, selvsagt - kanskje andre har en anbefalt oppskrift. Anonymous poster hash: 9421e...4a6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå