AnonymBruker Skrevet 11. november 2014 #1 Skrevet 11. november 2014 Har nettopp spist ovnsbakt laks og har en filet til overs. Kan jeg spise den på torsdag (om to dager) eller er det en dårlig idé mtp smak og/eller bakterier? Den vil ligge i en boks i kjøleskapet (har ikke fryser).Anonymous poster hash: e3f29...ade
AnonymBruker Skrevet 11. november 2014 #2 Skrevet 11. november 2014 Ville ikke satset på det, hadde spist den i morgen. Anonymous poster hash: 301b7...a4f
AnonymBruker Skrevet 11. november 2014 #3 Skrevet 11. november 2014 Den tåler uten problem å stå i kjøleskapet i 3 døgn. Anonymous poster hash: 36bf3...16e 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå