Gå til innhold

Stavmixer-advarsel


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja det gjør de nok hvis du kjøper de billige plastjallamikserne til 199.

Bruk stål.

  • Liker 1
Skrevet

Så glad for at jeg aldri har hatt bruk for en sånn...lik diger kjøkkenmaskin, eggkoker, riskoker og annet en strengt tatt ikke nødvendig for å lage vanlig mat...!

Skrevet

flott, akkurat en slik brukte jeg i 1 år for å tilberede babymaten... siden det er jo sunnere enn å kjøpe mat på glass -.-



Anonymous poster hash: 4bd0c...722
  • Liker 2
Skrevet

En trenger vel kjøkkenmasking til å lage hjemmelagde fiskekaker, komle og kjøttkaker...

Skrevet

Ikke nødvendigvis. Min mor lagde kjøttkaker i en bolle og rørte alt sammen selv med håndmakt.

Skrevet

En trenger vel kjøkkenmasking til å lage hjemmelagde fiskekaker, komle og kjøttkaker...

Lager alltid kjøttkaker for hånd. De blir knallgode. Hvordan tror du de gjorde det før stavmikserens tid?

Anonymous poster hash: 386d9...83e

Skrevet

Lager alltid kjøttkaker for hånd. De blir knallgode. Hvordan tror du de gjorde det før stavmikserens tid?Anonymous poster hash: 386d9...83e

De overlevde i gamle dager og. Kjøttkaker klarte de å lage, og gitt.

Anonymous poster hash: 4dec4...104

  • Liker 1
Skrevet

En trenger vel kjøkkenmasking til å lage hjemmelagde fiskekaker, komle og kjøttkaker...

Jeg lager både kjøttkaker og kjøttboller for hånd.

Anonymous poster hash: d1565...2df

  • Liker 1
Skrevet

Lager alltid kjøttkaker for hånd. De blir knallgode. Hvordan tror du de gjorde det før stavmikserens tid?

Anonymous poster hash: 386d9...83e

Man brukte maskiner, de bare ble drevet for håndmakt.

Stavmiksere er en relativt ny oppfinnelse som ikke har noen direkte manuell forfar, men det betydde bare at man ikke hadde denne typen direkte sluttprodukt.

Men stort sett alle andre maskiner har en eller annen halvmanuell forfar, som var vanskeligere og tyngre å bruke og ga dårligere resultat.

Jeg bruker heller ikke noe kjøkkenmaskin for å lage til kjøttkaker, men det er fordi jeg får kjøttet ferdig kvernet. Og i valget mellom en hånddrevet kvern og en kvern på kjøkenmaskinen , velger jeg kjøkkenmaskinen hver gang.

Jeg elsker stavmikseren fordi den gir muligheten til å lage moste produkter som er vanskelig til umulig å lage uten . Og som hurtigkutter, fordi jeg har det tilbehøret. Artikkelen virker foreløpig å være av typen mye skrik og lite ull.

  • Liker 2
Skrevet (endret)

Lager alltid kjøttkaker for hånd. De blir knallgode. Hvordan tror du de gjorde det før stavmikserens tid?

Anonymous poster hash: 386d9...83e

Jeg snakker om å kverne kjøttet som man skal bruke i kjøttkakene. Før i tiden brukte de hånd-dreven kvern

Endret av Honey Dew
Skrevet

Så glad for at jeg aldri har hatt bruk for en sånn...lik diger kjøkkenmaskin, eggkoker, riskoker og annet en strengt tatt ikke nødvendig for å lage vanlig mat...!

Hvordan lager du supper? Som blomkålsuppe, gulrotsuppe, tomatsuppe og så videre? Jeg er heller ikke sterk nok til å lage majones for hand. Og for en rekke sauser er også stavmikseren uvurderlig. For ikke å snakke om pureer, som rotpureer, søtpotetpuree og så videre. Man kan selvfølgelig mose, men det blir så grovt og kornete i forhold.

Stavmikser er en nødvendighet på et kjøkken som ikke belager seg på halvfabrikata.

Anonymous poster hash: a0f41...a95

  • Liker 1
Skrevet

Hvordan lager du supper? Som blomkålsuppe, gulrotsuppe, tomatsuppe og så videre? Jeg er heller ikke sterk nok til å lage majones for hand. Og for en rekke sauser er også stavmikseren uvurderlig. For ikke å snakke om pureer, som rotpureer, søtpotetpuree og så videre. Man kan selvfølgelig mose, men det blir så grovt og kornete i forhold.

Stavmikser er en nødvendighet på et kjøkken som ikke belager seg på halvfabrikata.

Anonymous poster hash: a0f41...a95

Jeg liker ikke glatt pure. Liker alle suppene med grønnsaksbiter. Men kjekt redskap for liker pure

Anonymous poster hash: 386d9...83e

Skrevet

Hvordan lager du supper? Som blomkålsuppe, gulrotsuppe, tomatsuppe og så videre? Jeg er heller ikke sterk nok til å lage majones for hand. Og for en rekke sauser er også stavmikseren uvurderlig. For ikke å snakke om pureer, som rotpureer, søtpotetpuree og så videre. Man kan selvfølgelig mose, men det blir så grovt og kornete i forhold.

Stavmikser er en nødvendighet på et kjøkken som ikke belager seg på halvfabrikata.

Anonymous poster hash: a0f41...a95

Det går helt fint å lage disse tingene uten stavmikser bare man har de riktige redskapene... Purépresse og en finmasket sil dekker opp det meste selv om det er litt mer jobb. Stavmiksere er enkle, men ikke nødvendige.

Anonymous poster hash: 8cce4...5b7

Skrevet

En gammel stavmikser er nå det jeg har å bruke, så da så...... :vetikke:

Skrevet

Hvordan lager du supper? Som blomkålsuppe, gulrotsuppe, tomatsuppe og så videre? Jeg er heller ikke sterk nok til å lage majones for hand. Og for en rekke sauser er også stavmikseren uvurderlig. For ikke å snakke om pureer, som rotpureer, søtpotetpuree og så videre. Man kan selvfølgelig mose, men det blir så grovt og kornete i forhold.

Stavmikser er en nødvendighet på et kjøkken som ikke belager seg på halvfabrikata.

Anonymous poster hash: a0f41...a95

Jeg lager pureene ved å koke grønnsaksbitene myke, for deretter å mose dem gjennom en sil. Da blir de fløyelsmyke. Bare et tips :)

Skrevet

Det var mye de ikke hadde før i tiden, som vi heldigvis har nå. Vaskemaskin til klær for eksempel, jeg er veldig glad jeg slipper å vaske klærne mine i bekken. Og jeg er veldig glad i stavmikseren min.

At de skal slippe ut kjemikalier er jeg derimot ikke så fornøyd med.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...