Gjest Fisttilmiddag Skrevet 20. juli 2004 #1 Skrevet 20. juli 2004 Noen som har en god oppskrift? Jeg husker den bare sånn ca, så jeg trenger all hjelp jeg kan få! På forhånd takk!
Icy Skrevet 20. juli 2004 #2 Skrevet 20. juli 2004 Klippfisk er fersk fisk (torsk) som er saltet og tørket.
starie Skrevet 20. juli 2004 #3 Skrevet 20. juli 2004 PLUKKfisk er så vidt jeg husker kokt fisk (torsk, hyse, brosme) som er blandet sammen med poteter og hvit saus? Her er en oppskrift, du kan sikkert droppe gratineringen. Denne er med løk og karri, og dette er en med purre. Jeg har ikke prøvd noen av dem.
Arkana Skrevet 20. juli 2004 #4 Skrevet 20. juli 2004 Lag hvit saus av 4 ss smør og 7 ss hvetemel. Spe med 7,5 dl melk og smak til med salt, pepper og revet muskat. Bland inn 700 g kokt torsk i biter, 500 g kokte poteter i biter, 2 kokte gulrøtter i biter og en liten finstrimlet purre. Hvis du vil kan du helle alt i en ildfast form og drysse på revet ost og gratinere ved 200 grader i 20 minutter. Dette er nok til 4 personer.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå