AnonymBruker Skrevet 4. november 2014 #1 Skrevet 4. november 2014 Enten rå eller kokt, kan man det og det fortsatt blir godt? Anonymous poster hash: 4fdb3...7db
Sølvrosen Skrevet 4. november 2014 #2 Skrevet 4. november 2014 "Den nye kokeboken" (1969) sier: "Flere sorter hodekål egner seg godt til lagring som frisk vare." Det er altså mulig at du kan få den til å holde seg uten å fryse den. I kapittelet om dypfrysing er den ikke nevnt, men de beslektede kålvekstene grønnkål, blomkål, brokoli og rosenkål skal forvelles før de fryses. Alle sortene untatt rosenkål skal deles opp i mindre biter først. Grønnkålen skal forvelles 10-12 min, de andre 3-5 min. Du kan også lage sauterkraut, melkesyregjæret kål. Den kan lagres i en kjølig bod. Du kan også lage og fryse vanlig surkål.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå