Gå til innhold

fryse/forvelle hodekål?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Enten rå eller kokt, kan man det og det fortsatt blir godt?



Anonymous poster hash: 4fdb3...7db
Skrevet

"Den nye kokeboken" (1969) sier: "Flere sorter hodekål egner seg godt til lagring som frisk vare." Det er altså mulig at du kan få den til å holde seg uten å fryse den. I kapittelet om dypfrysing er den ikke nevnt, men de beslektede kålvekstene grønnkål, blomkål, brokoli og rosenkål skal forvelles før de fryses. Alle sortene untatt rosenkål skal deles opp i mindre biter først. Grønnkålen skal forvelles 10-12 min, de andre 3-5 min.

Du kan også lage sauterkraut, melkesyregjæret kål. Den kan lagres i en kjølig bod. Du kan også lage og fryse vanlig surkål.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...