AnonymBruker Skrevet 31. oktober 2014 #1 Skrevet 31. oktober 2014 Hvor lenge skal den koke? Like lenge som en gulrot? Og hvordan skal den kjennes ut som ferdig? Anonymous poster hash: 9cbfe...52c
AnonymBruker Skrevet 31. oktober 2014 #2 Skrevet 31. oktober 2014 Spørs hva du skal bruke den til egentlig? Skal du spise den hel, mose den, er den delt i biter?Anonymous poster hash: 1e6fe...280
AnonymBruker Skrevet 31. oktober 2014 #3 Skrevet 31. oktober 2014 Spørs hva du skal bruke den til egentlig? Skal du spise den hel, mose den, er den delt i biter?Anonymous poster hash: 1e6fe...280 I små firkanter tenkte jeg. Skal ha den i en grønnsakssuppe Anonymous poster hash: 9cbfe...52c
Gjest Zeitgeist Skrevet 1. november 2014 #4 Skrevet 1. november 2014 Pastinakk tilbereder du på samme måte som gulrot.
venus_ Skrevet 1. november 2014 #5 Skrevet 1. november 2014 Synes pastinakk trenger en del kortere tid enn gulrot, men hvor mange minutter klarer jeg ikke si.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå