AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2014 #1 Skrevet 29. oktober 2014 Prøvde å ta av skinnet på de store kyllinglårene jeg hadde lagt til siden for marinering i går. Det var så utrolig vanskelig å få av skinnet, jeg har aldri gjort det tidligere, men jeg lurte kanskje på om dere har noe tenknik på det? Det er jo umulig å bra dra den av med og uten kniv. ? Anonymous poster hash: 1b41a...fed
debattanten Skrevet 29. oktober 2014 #2 Skrevet 29. oktober 2014 Jeg pleier og dra det av for hånd og evt skjære av rundt nede på beinet med en kniv. Kan være litt vanskelig og dra det av beinet for hånd.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå