AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2014 #1 Skrevet 28. oktober 2014 Ja, må man det? Jeg tenkte å lage opp en mengde kjøttboller til å ha i frysen for kjappe middager, og siden vi har en liten som ikke skal ha så mye salt, lurte jeg på om det er nødvendig å ha salt i kjøttbolledeigen for at den skal henge sammen? Anonymous poster hash: 6adc2...53b
Christiania_Oslo Skrevet 28. oktober 2014 #2 Skrevet 28. oktober 2014 Nei. Du bruker løk,hvitløk,1 egg,noe vann og ønsket krydder. Egget fungerer til å holde sammen kjøttbollene.
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2014 #3 Skrevet 28. oktober 2014 Takk for svar. Anonymous poster hash: 6adc2...53b
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2014 #4 Skrevet 28. oktober 2014 jeg bruker vann og potetmel. løk og salt og pepper og koriander eller oregano. du trenger egentlig ikke så mye salt pga kjøttdeigen har endel salt, men salt får frem smak? Anonymous poster hash: 847a9...2fd
Djungelvrål Skrevet 28. oktober 2014 #5 Skrevet 28. oktober 2014 Ja. Spesielt nå som kjøttdeigen ikke er tilsatt salt lengre. De blir smakløse uten salt. Men du trenger jo ikke bruke så mye.
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2014 #6 Skrevet 28. oktober 2014 Nei, saltet bidrar kun til smak, men er ikke nødvendig for å få dem til å henge sammen. Anonymous poster hash: 4094b...a66
AnonymBruker Skrevet 28. oktober 2014 #7 Skrevet 28. oktober 2014 Det blir da vel noe smak av dem hvis man har i annet krydder enn salt, vil jeg tro? Urter og hvitløk og denslags. Vi voksne kan jo salte maten når vi har fått den på tallerkenen. Jeg har ikke kjøttdeig uten vann og salt heller, tror jeg. Det var ikke det i butikken da jeg kjøpte sist. Anonymous poster hash: 6adc2...53b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå