Lady Lovelylocks Skrevet 17. juli 2004 #1 Skrevet 17. juli 2004 Hva spiser du ved siden av biffen? Trenger litt inspirasjon..
Gjest Ethereal Skrevet 17. juli 2004 #2 Skrevet 17. juli 2004 Ovnsbakte potetbåter med urtekrydder, ovnsbakte cherrytomater, pestosaus, pinjekjerner.
Gjest 1111 Skrevet 17. juli 2004 #3 Skrevet 17. juli 2004 Hvis jeg har god tid så lager jeg fløtegratinerte poteter og soppstuing, samt koker brokkoli. Ellers så er det godt med slottspoteter, enten de man kjøper i pose i frysedisken, eller de man lager i ovnen selv ved å skjære poteter i båter, gni de inn med olje og krydder og steke de i ovnen til de er myke inni og sprø utenpå. Av grønnsaker så er det godt med brokkoli, blomkål, mais, grillet squash, stekt løk og sjampinjong. Som saus er det godt med peppersaus, bernaise-saus, rød-vin-saus eller rett og slett en vanlig sjy-saus.
Rapitap Skrevet 17. juli 2004 #4 Skrevet 17. juli 2004 Bakt potet og broccoli med hvitløkssmør og en deilig peppersaus eller bernesaus. Slurp!
ringblomst Skrevet 17. juli 2004 #5 Skrevet 17. juli 2004 Ikke så veldig til inspirasjon er jeg redd, men vi pleier å ha fløtegratinerte poteter, brokkoli og saus - godt er det.
Arkana Skrevet 17. juli 2004 #6 Skrevet 17. juli 2004 Vanligvis pommes frites men også gjerne bakte poteter (med hjemmelaget kryddersmør) eller fløtegratinerte poteter. Peppersaus, friterte løkringer og hjemmelaget champignonstuing er fast tilbehør. Stekt, glasert, småløk er også veldig godt. Hvis jeg orker lager jeg hjemmelaget bearnaise, det går egentlig veldig raskt da, men jeg foretrekker peppersaus så det blir mest det. Av grønnsaker pleier vi vanligvis å ha brokkoli, gulrøtter og mais.
Gjest Madley Skrevet 17. juli 2004 #7 Skrevet 17. juli 2004 Stekt mais og paprika Chips Fløtegratinerte poteter saus
Gjest 1111 Skrevet 17. juli 2004 #8 Skrevet 17. juli 2004 Ja - også er det faktisk veldig godt med vanlig potetgull som tilbehør til biffen.
Lady Lovelylocks Skrevet 17. juli 2004 Forfatter #9 Skrevet 17. juli 2004 Takk for mange tips. Som tilbehør idag skal vi ha Slottspoteter, brokkoligrateng og aioli.
Jinx Skrevet 17. juli 2004 #10 Skrevet 17. juli 2004 Til biff spiser jeg bakt potet med masse hvitløkssmør, OG pommes frites, stekt mais og sjampignon og fløte eller peppersaus.. NAM ! Kanskje en salat siden av også..
Sita Skrevet 20. juli 2004 #12 Skrevet 20. juli 2004 Må bli brokkoli, bakt potet, kryddersmør, bearnesaus og ikke minst løk da :-)
Tusenfryd Skrevet 20. juli 2004 #13 Skrevet 20. juli 2004 Finkuttet romanosalat blandet med tomat, agurk, vårløk, eddik, sitronsaft og olje og evt ruccola. En stooor dæsj med tzatsiki ved siden. Alt jeg trenger i hvert fall - trenger ikke så mye forskjellig tilbehør.
-Fisken- Skrevet 20. juli 2004 #15 Skrevet 20. juli 2004 Wokede grønnsaker eller ratatoille er også godt til.
Tusenfryd Skrevet 21. juli 2004 #16 Skrevet 21. juli 2004 Hvor kjøper man det ? Jeg kjøpte det hos tyrkeren på Carl Berner. Og det var faktisk han som tipset meg om denne bruken av den.
dreamy Skrevet 21. juli 2004 #17 Skrevet 21. juli 2004 Jeg varierer litt, men som oftest blir det soppstuing og fløtegratinerte poteter med masse hvitløk i.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå