AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2014 #1 Skrevet 21. oktober 2014 Jeg er gravid med heftig bekkenløsning og mannen kan ikke multitaske, så derfor frister det veldig å lage pølser i brød til husets forestående 2 årsdag samt bruke engangeservise. Noen som har tips til godt eller spennende tilbehør etc. for å gjøre pølse- og papptallerkenbursdag minst mulig kjip for de voksne gjestene? Det er nemlig kun 2-åringen som er barn i denne barnebursdagen... Og er det andre som velger lettvinte løsninger når det kun kommer voksne? Ikke noe stress å invitere 8 stk på skikkelig middag, men 20 blir hakket mer utfordrende mtp. mengde foreberedelser samt å holde alt varmt samtidig. Vi har spisebord på kjøkkenet, digert kjøkken, men liten kjøkkenbenk, så oppvasken må tas mellom middag og kaker for å få plass til å servere kaffe og kaker. Så derfor frister det veldig å bare putte oppvasken i en søppelsekk Anonymous poster hash: 6de30...2d5 Anonymous poster hash: 6c7c6...7a4
Gjest Aella Skrevet 21. oktober 2014 #2 Skrevet 21. oktober 2014 (endret) Guacamole, avokadosalat og andre diverse salater, slik som italiensk, rekesalat. Hot dog brød etc. Mye man kan gjøre med pølser Jeg vet at Nille har "sølvbestikk", vi ble servert med dette en gang, og det var ikke før jeg så veldig nøye på den at jeg så det var plastikk. Endret 21. oktober 2014 av Aella
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2014 #3 Skrevet 21. oktober 2014 Tilbehør kan for eksempel være rå løk, stekt løk, rekesalat, potetsalat, salat osv.... Men det er mye annet enkelt du kan lage også da. Hva med chili con carne? Hiv oppi tomat bønner, hermetiske tomater, chili og kjøttdeig. Anonymous poster hash: 624f2...e3d
Hecubaa Skrevet 21. oktober 2014 #4 Skrevet 21. oktober 2014 Hva med å lage pølsepinnsvin som "basis" og så ha lompe, brød, potetsalat og annet tilbehør ved siden av?
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2014 #5 Skrevet 21. oktober 2014 Takk for tips, en salat med avokado, rå løk og tomat og basilikum er jeg glad i Rekesalat er jo og enkelt, og mange liker det vel. Gryteretter a la chili con carn er godt, men til 20 personer blir det fort større mengder enn vi har gryter til (og mannen klarer å lage hehe det var det der med multitasking), og jeg har såpass bekkenløsning at å stå med kjøkkenbenken en time gir meg bekkensmerter nok til å ødelegge dagen sammen med gjestene. Derfor den enkle løsningen med pølser. (Godt å ha den bekkenløsningen å skylde på kjenner jeg ) Tar gjerne i mot flere tips! TS Anonymous poster hash: 6c7c6...7a4
FruHudson Skrevet 21. oktober 2014 #6 Skrevet 21. oktober 2014 Kanskje litt forskjellige typer dressing? Ser at på kiosker og sånt har de rømmedressing, hvitløksdressing, pølsedressing, kebabsaus osv. Litt mer spennende enn bare ketchup og sennep
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2014 #7 Skrevet 21. oktober 2014 Gryterett eller Pizza! Siden det stort sett er voksne mennesker som kommer, burde dere servere noe annet enn pølser... Kjøp slike ferdigposer med gryterett (toro mexikansk gryte er kjempegod!), få lånt dere 2 store kjeler... Gryteretten krever ikke mye arbeid, bare steking av kjøttdeig som mannen burde klare, samt omrøring nå og da.. Det kan du enkelt fixe ved å kjøpe stirio eller hva den heter på enklere liv... Kjøp noen poser med ferdig salat og ferdig oppskåret loff, og voila! Risen koker seg selv, dette er ikke mer enn hva mannen din bør klare Anonymous poster hash: da412...4e6
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2014 #8 Skrevet 21. oktober 2014 Guacamole, salsa, revet ost, rekesalat, potetsalat, coleslaw, rå løk, sprøstekt løk, aioli, hotdogdressing, hamburgerdressing, mais, agurkmix, bacon, ketchup, sennep, fine brød, grove brød, lomper, grillpølser, winerpølser. Hadde jeg møtt en sånn type buffet hadde hvert fall jeg blitt happy. Og det er to-årsdag. Da holder pølser lenge! Syns engangs er helt innafor. Bruker du Biler eller Frost eller noe to-åringen liker, så er du jo helt innafor. Anonymous poster hash: c178d...a3f
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2014 #9 Skrevet 21. oktober 2014 Gryterett eller Pizza! Siden det stort sett er voksne mennesker som kommer, burde dere servere noe annet enn pølser... Kjøp slike ferdigposer med gryterett (toro mexikansk gryte er kjempegod!), få lånt dere 2 store kjeler... Gryteretten krever ikke mye arbeid, bare steking av kjøttdeig som mannen burde klare, samt omrøring nå og da.. Det kan du enkelt fixe ved å kjøpe stirio eller hva den heter på enklere liv... Kjøp noen poser med ferdig salat og ferdig oppskåret loff, og voila! Risen koker seg selv, dette er ikke mer enn hva mannen din bør klare Anonymous poster hash: da412...4e6 Jeg vet jeg gjør meg vanskelig, men til 20 stk trengs en relativt stor mengde, og med 2 "store" og 2 små kokeplater blir det vanskelig å koke både nok ris og gryterett til så mange. Pizza lagde jeg i fjor, det var et salig styr å få de stekt fort nok siden en hjemmelaget pizza fort skal steke 20-25 minutter (hadde 2 i om gangen). Så jeg har bestemt meg for å være litt kjip og servere pølser, så får heller tilbehøret som kan lages til tidlig være litt mer spenstig Men takk for forslag altså! TS Anonymous poster hash: 6c7c6...7a4 1
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2014 #10 Skrevet 22. oktober 2014 Gjør det enkelt. Ketchup og sennep og spraostekt laok. Anonymous poster hash: 95797...11b
lykkelige.meg Skrevet 22. oktober 2014 #11 Skrevet 22. oktober 2014 Hvorfor ikke bare kaker? Er det jeg er vant med fra bursdager :-)
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2014 #12 Skrevet 22. oktober 2014 Jeg er gravid med heftig bekkenløsning og mannen kan ikke multitaske, så derfor frister det veldig å lage pølser i brød til husets forestående 2 årsdag samt bruke engangeservise. Noen som har tips til godt eller spennende tilbehør etc. for å gjøre pølse- og papptallerkenbursdag minst mulig kjip for de voksne gjestene? Det er nemlig kun 2-åringen som er barn i denne barnebursdagen... Og er det andre som velger lettvinte løsninger når det kun kommer voksne? Ikke noe stress å invitere 8 stk på skikkelig middag, men 20 blir hakket mer utfordrende mtp. mengde foreberedelser samt å holde alt varmt samtidig. Vi har spisebord på kjøkkenet, digert kjøkken, men liten kjøkkenbenk, så oppvasken må tas mellom middag og kaker for å få plass til å servere kaffe og kaker. Så derfor frister det veldig å bare putte oppvasken i en søppelsekk Anonymous poster hash: 6de30...2d5 Anonymous poster hash: 6c7c6...7a4 Når det kun er bursdagsbarnet ditt som er barnet i selskapet, da kaller man det for familieselskap. Ikke for barneselskap. Anonymous poster hash: 6a23a...408 1
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2014 #13 Skrevet 22. oktober 2014 Pølser er digg, men siden det er voksenselskap, ville jeg sørge for å ha gode pølser! Bratwurst og andre ordentlig gode pølser, i tillegg til wiener til de yngre. Ville ikke stresset veldig med å lage mange salater, når pølsene er gode er det nok i seg selv. Hadde det vært meg, ville jeg kjøpt ferdig potetsalat og hatt over i en fin bolle, og laget en enkel salat selv (eller fått en tante/bestemor el.l. til å ta med). En bolle med sprøstekt løk, en skål med rekesalat, ketchup, sennep. (Og selv er jeg veldig fan av tyttebærsyltetøy på pølsa, det er nydelig, men det er det visst ikke så mange som har oppdaget ennå.) Engangsservise er helt kurant i barnebursdag! Anonymous poster hash: ea07f...c3c 1
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2014 #14 Skrevet 22. oktober 2014 Må det være så mye mer da? Vi har vært i flere bursdager med pølser. Lomper, brød, rekesalat, stekt løk, ketchup og sennep som tilbehør. Vi har aldri tenkt noe galt om det. Det er jo barnebursdag.. Anonymous poster hash: de067...1c4
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2014 #15 Skrevet 22. oktober 2014 Jeg har også tatt denne varianten med stort hell tidligere. Men nå er vel familien min over middels glad i pølser generelt... Men vi har pleid å ha både winer, og steke andre typer pølser som ostregrill, bratwurs o.l. så har vi hatt rekesalat, hjemmelaget potetsalat/potetstappe, sprøstekt løk, rå løk, agurgmix, og god sennep i tilegg til vanlig sennep/kethchup. En hjemmelaget salsa kan også være godt. Anonymous poster hash: a6141...0ce
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2014 #16 Skrevet 23. oktober 2014 Vi pleier å invitere til "enkel servering". I familiebursdagen kommer barnets besteforeldre, oldeforeldre, onkler, tanter og søskenbarn. Og de blir servert Wienerpølser med brød og lompe, rekesalat. forskjellige typer sennep, ketchup, sprøstekt løk og rå løk. Vi har da selvbetjening både på det og brus. Etterpå får de kaker. (Da jeg var gravid og veldig sliten, serverte vi ferdigkjøpt iskake. ) Ingen har sagt noe på det. Papptallerkner bruker vi hver gang. Det er så greit å bare kaste etterpå. Anonymous poster hash: 5fb72...c42
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2014 #17 Skrevet 23. oktober 2014 Må det være så mye mer da? Vi har vært i flere bursdager med pølser. Lomper, brød, rekesalat, stekt løk, ketchup og sennep som tilbehør. Vi har aldri tenkt noe galt om det. Det er jo barnebursdag..Anonymous poster hash: de067...1c4 I dette tilfelle her er jo bursdagsbarnet det eneste barnet som er tilstede... Hvordan er økonomien deres da? Jeg hadde glatt bestilt noe ferdig i stedet for å stresse med mat til så mange når du ikke har helsen til å lage det.... Anonymous poster hash: 8b7dd...262
Cinzia Skrevet 23. oktober 2014 #18 Skrevet 23. oktober 2014 Mener å huske at vi serverte pølse m brød da vi feiret 2-årsdag m familie her i huset også! Vi gjorde det helt enkelt m sennep, ketchup og løk... Men tror vi bakte pølsebrødene selv (-det gjorde litt forskjell m nybakte, grove pølsebrød, men hadde ikke nølt med å kjøpe heller i din situasjon!). Mange gode forslag her mht tilbehør. Spesielt tenker jeg at det går an å kanskje kjøpe noen litt mer fancy pølsesorter. Plastbestikk er helt innafor når det er 2-årsdag! Vi dekket m prinsessefat og kopper, heiv alt i en søppelsekk etter maten og tok fram ordentlig service til kaffen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå