Jotunjenta Skrevet 16. juli 2004 #1 Skrevet 16. juli 2004 Oioioi, sjekka pakken til betasuppen nå. Det er 0,7 gram salt per desiliter suppe.... Og så leste jeg i Vg her en dag at anbefalt dagsdose salt er 0,5 gram... (Vi får i oss en 10-12 gram per dag, og det er alt for mye. Vi bør kun spise 0,5 gram salt per dag). Noen som vet om disse tallene stemmer? I så fall er det noe grasalt mye salt i ferdigposemat. (Har sett store saltmengder på annen toro-mat, også).
Gjest 1111 Skrevet 16. juli 2004 #2 Skrevet 16. juli 2004 Det er en kjent sak at det er alt for mye salt i ferdigsauser, supper og andre produkter. derfor er det best å lage slike ting fra bunnen av hvis man er bekymret for saltmengden - noe vi alle burde være. både å spise for lite salt og for mye er skadelig.
Arkana Skrevet 16. juli 2004 #3 Skrevet 16. juli 2004 Som Mylian sier er det ikke akkurat noen nyhet at alt av posemat (supper, sauser, potetmos, gryter osv) inneholder mye salt. Greit en gang i blandt, men ikke bra når mange baserer hverdagsmat på disse posene.
Gjest Anonymous Skrevet 16. juli 2004 #4 Skrevet 16. juli 2004 Salt er en ting, men Toro vil ikke opplyse om alle stoffer i produksjonen. Ikke bra mat. Greit som campingmat, men ikke hjemme.
Jotunjenta Skrevet 18. juli 2004 Forfatter #5 Skrevet 18. juli 2004 Nei, tror jeg må begynne å lage mer mat fra grunnen av. Det tar jo ikke såå lang tid. Tror det er en tilvenningssak.
Arkana Skrevet 18. juli 2004 #6 Skrevet 18. juli 2004 Det tar jo ikke såå lang tid. Nei, det er en stor misforståelse at det å lage mat fra bunnen av er slitsomt og tar lang tid. Med litt planlegging går det veldig raskt, og maten blir både sunnere og bedre på smak. Det er ingenting galt med posemat, men ikke hver dag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå