Gå til innhold

Holdbarhet på smurte lefser


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Hei!

Jeg har nettopp laget noen smurte lefser, type vestlandslefse med smør, sukker og kanel. Disse skal jeg sende til utlandet til en venn, så lurer litt på holdbarheten. Han skal egentlig ikke få dem før om to uker - holder de seg såpass når de er pakket tett i plastfolie? Eller bør jeg fryse dem først og ta dem ut og legge dem frosne i pakken når de sendes, så de tines underveis?

Blir takknemlig for svar :)

Endret av MonicaB
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hei!

Jeg har nettopp laget noen smurte lefser, type vestlandslefse med smør, sukker og kanel. Disse skal jeg sende til utlandet til en venn, så lurer litt på holdbarheten. Han skal egentlig ikke få dem før om to uker - holder de seg såpass når de er pakket tett i plastfolie? Eller bør jeg fryse dem først og ta dem ut og legge dem frosne i pakken når de sendes, så de tines underveis?

Blir takknemlig for svar :)

Hvorfor i all verden har du bløtet de og smurt de?? Send pakken med de tørre. De holder ikke to uker.

Anonymous poster hash: 1f82e...109

Skrevet

Siden du har bløtet dem, så blir de nok dessverre rimelig mugne. Vi,le vært bedre å sende usmurte og sendt med " oppskrift" på bløting og smøring om han ikke kan det fra før, eller forstår hva som står på pakken.

Skrevet

Når jeg smører lefser, spiser jeg dem alltid opp i løpet av 2-3 dager, syns de blir tørre etter det (og etter hvert mugner de også).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...