*Anaïs* Skrevet 16. juli 2004 #1 Skrevet 16. juli 2004 Skulle lage havremakroner men oppdaget at jeg ikke har egg.. skal være ett egg i den! Har liiiiten tid og!! Noe jeg kan bruke i stedet?
Englepusen Skrevet 16. juli 2004 #2 Skrevet 16. juli 2004 Fra www.dinkost.no En blanding av maisenna og potetmel kan imidlertid gjøre samme nytten, for eksempel i pannekaker og bakverk. Noen ganger er det også tilstrekkelig å bruke bakepulver. Eller: Eggerstatning med linfrø 50 g linfrø 6 dl vann Kok linfrøene i vannet i 5–10 minutter. Press den kokte massen gjennom en sil. Avkjøl. Massen er svakt slimete. 3–4 ss av massen tilsvarer 1 egg og kan brukes som bindemiddel i ulike retter. Eller: Eggerstatning med sago 1 liter vann 100 g sagogryn (helst tapioka) Kok opp vannet og kok grynene i 15 minutter. Avkjøl. 3–4 ss tilsvarer 1 egg og kan brukes som bindemiddel i ulike retter. Jeg har ikke prøvd noe av dette selv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå