Gå til innhold

Calzone


Gjest Kajsa-krabat

Anbefalte innlegg

Gjest Kajsa-krabat
Skrevet

Har så lyst på calzone og jeg tror faktisk det blir det til middag i dag...

Men er det noen som har gode tips til fyll i en calzone?? kan jo bruke det "vanlige" som jeg bruker til vanlig pizza...men noen tips likevel?? reker?? I såfall, hva annet bruker man da enn reker?? Nå har jeg ikke spist pizza med reker før da...så jeg vet jo ikke om det er godt en gang...??? Skinke?? Hvilke andre ingredienser bruker man sammen med skinke?? Ananas??

Takk for tips!! God helg!!!!

Skrevet

Jeg pleier å lage en tomatsaus av hakkede tomater på boks, tomatpure, salt og pepper, annet krydder og litt sukker.

Sammen med tomatsaus så pleier fyllet å være skinke i strimler, løk og sjampinjong hakket og surret litt i panna, mais og litt ananas.

Eller en meksikansk versjon med tacokrydret kjøttdeig, løk, sjampinjong, mais og hakket chili.

Tror jammen jeg skal lage calzone i morgen!

Skrevet

Jeg bruker akkurat det samme i calzone som på vanlig pizza, bruker også en vanlig pizzadeig, bare bretter den i to og drysser litt ekstra ost på toppen. Alt passer i pizza, jeg liker best marinerte biffstrimler og kylling, men alt går f.eks. fisk og skalldyr, små kjøttboller, strimlet skinke (prøv kalkunskinke), pepperoni, pølsebiter, kjøttdeig osv.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...