AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2014 #1 Skrevet 19. oktober 2014 Jeg har myyyye egg til overs. Hva kan jeg bruke de til? Anonymous poster hash: 578aa...312
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2014 #2 Skrevet 19. oktober 2014 Omelett, pannekaker, koke dem og spise på skiven Anonymous poster hash: 96542...268
Sølvrosen Skrevet 19. oktober 2014 #3 Skrevet 19. oktober 2014 Hardkokt egg på skive, omelett, kaker du kan ha i fryseren, speilegg. Husk at egg varer flere måneder etter best før datoen hvis du oppbevarer de i kjøleskap og snur pakken en gang i uka 2
Kvist Skrevet 19. oktober 2014 #4 Skrevet 19. oktober 2014 ... og snur pakken en gang i uka Hvorfor snur du pakka? 1
Sølvrosen Skrevet 19. oktober 2014 #5 Skrevet 19. oktober 2014 Hvorfor snur du pakka? Fordi hvis eggene får stå helt i ro vil eggeplommen over tid (2-3 måneder) bevege seg ned mot bunnen av egget og sette seg fast. Da blir det fortere mindre delikate. Hvis eggene blir snudd rekker ikke plomma å treffe bunnen. Etter en måned over dato er det kanskje lurt å snu eggene oftere, for hviten blir mer tyntflytende. Før snudde jeg ett og ett egg, men så ble jeg fortalt at eggepakken står veldig godt begge veier, så nå snur jeg bare hele pakken. Ikke at det egentlig er nødvendig for meg, for den eneste gangen en eggepakke ble så gammel hos meg var den en uke over datoen da jeg fikk den. 4
PrinsesseNila Skrevet 24. oktober 2014 #9 Skrevet 24. oktober 2014 Godt tips nå til jul: plommene koker du og bruker i berlinerkranser, hvittene lager du marengs av Men du må da selvsagt skille de først Eventuelt lager du majones av plommene
skruf Skrevet 24. oktober 2014 #10 Skrevet 24. oktober 2014 (endret) Denne retten her er knallgod, og det går endel egg til den. Bruker å lage den til middag, og tar den med kald til lunsj dagen etter: Kutt opp 1 pakke bacon i strimler og legg i ei lita langpanne sammen med noen klatter smør (ca 50g). Stek på 225g midt i ovnen til baconet er sprøstekt. Mens det stekes så visp sammen 8 egg 250g cottage cheese 1dl fløte litt pepper Kutt opp 150g hvit, fast ost (jarlsberg er godt) i terninger. Ta langpanna ut av ovnen når baconet er ferdig. Strø ostebiter over og tøm eggeblandingen over. Putt tilbake i ovnen til retten er gylden og ferdigstekt. Edit skriveleif, oppdaget det først nå... baken liksom, skulle jo være bacon Endret 24. oktober 2014 av skruf 2
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2014 #11 Skrevet 24. oktober 2014 Quiche. Anonymous poster hash: feff8...1a8
Gjest crazycatlady Skrevet 25. oktober 2014 #12 Skrevet 25. oktober 2014 Du kan pælme de på naboen om han er en ufordragelig faen. 6
Christiania_Oslo Skrevet 25. oktober 2014 #13 Skrevet 25. oktober 2014 Pai(5-6 egg) Eggnog(5-6 egg) Omelett(nevnt flere ganger ser jeg) Lemon curd(4 egg)
Gjest brutal_mann Skrevet 25. oktober 2014 #14 Skrevet 25. oktober 2014 Kjøpe en russedress Eventuelt lage eggedosis med cognac!
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2014 #15 Skrevet 26. oktober 2014 Gi de til halloween-barnaAnonymous poster hash: 8fc61...75b
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2014 #16 Skrevet 26. oktober 2014 Du kan fryse eggehvittene.Anonymous poster hash: b9403...0d3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå