Gå til innhold

Vispet smeltet sukker med plastvisp...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skulle koke opp sukker, egg og fløte og tenkte ikke over at jeg bruke plastvisp før det var ferdig.

Ser ingen tegn på vispen, annet enn et hull (som mest sannsynlig var der fra før for å "tre" ringene rundt vispen).

Men nå er jeg paranoid...skal jeg bare kaste hele røra?

Beklager, jeg er bakenoob :P

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nja, kan jo hende det har smeltet av noe belegg og ned i røra da, men ser røra og vispa helt ok ut, hadde jeg tatt sjansen på at det går bra. Men hva baker du til, en fest, flere mennesker, bare deg selv? Kommer litt an på anledningen :)



Anonymous poster hash: 817b3...a05
Skrevet

Nja, kan jo hende det har smeltet av noe belegg og ned i røra da, men ser røra og vispa helt ok ut, hadde jeg tatt sjansen på at det går bra. Men hva baker du til, en fest, flere mennesker, bare deg selv? Kommer litt an på anledningen :)

Anonymous poster hash: 817b3...a05

Baker til flere...den smakte godt, men paranoide meg kjente jeg ble litt nummen på tunga :P Røra var lys og fin, så ingen tegn til noe sort neddi der.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...