Poppie Skrevet 17. oktober 2014 #1 Skrevet 17. oktober 2014 Jeg skulle koke opp sukker, egg og fløte og tenkte ikke over at jeg bruke plastvisp før det var ferdig. Ser ingen tegn på vispen, annet enn et hull (som mest sannsynlig var der fra før for å "tre" ringene rundt vispen). Men nå er jeg paranoid...skal jeg bare kaste hele røra? Beklager, jeg er bakenoob
AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2014 #2 Skrevet 17. oktober 2014 Nja, kan jo hende det har smeltet av noe belegg og ned i røra da, men ser røra og vispa helt ok ut, hadde jeg tatt sjansen på at det går bra. Men hva baker du til, en fest, flere mennesker, bare deg selv? Kommer litt an på anledningen Anonymous poster hash: 817b3...a05
Poppie Skrevet 17. oktober 2014 Forfatter #3 Skrevet 17. oktober 2014 Nja, kan jo hende det har smeltet av noe belegg og ned i røra da, men ser røra og vispa helt ok ut, hadde jeg tatt sjansen på at det går bra. Men hva baker du til, en fest, flere mennesker, bare deg selv? Kommer litt an på anledningen Anonymous poster hash: 817b3...a05 Baker til flere...den smakte godt, men paranoide meg kjente jeg ble litt nummen på tunga Røra var lys og fin, så ingen tegn til noe sort neddi der.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå