Octavia Skrevet 16. juli 2004 #1 Skrevet 16. juli 2004 Noen som har prøvd disse? Er de gode? Hvordan tilbereder dere de? Tilbehør?
LilleBille Skrevet 16. juli 2004 #2 Skrevet 16. juli 2004 Folk handlet hvertfall som gale... 5-10 esker av gangen.. Serverer kreps helt enkelt jeg .. mes loff, majones, dill og sitron ... med øl eller vin til.
Gjest Lompa Skrevet 16. juli 2004 #3 Skrevet 16. juli 2004 Joda, men hvordan tilberede krepsen? Og er det noen som kan si noe om kvaliteten på de? Noen som har prøvd dem?
Gjest Lompa Skrevet 16. juli 2004 #4 Skrevet 16. juli 2004 Er det virkelig ingen som kan fortelle noe om ikea-krepsen? Eller i det minste hvordan kreps skal tilberedes??? AAAARKAAAANAAAAA!!!!
Gjest Moonshadow Skrevet 16. juli 2004 #5 Skrevet 16. juli 2004 Kreps på ikea? :o Hmm... Vet desverre ikke hvordan den tilbredes.. Har aldri spist kreps jeg..
Fru Fomle Skrevet 16. juli 2004 #6 Skrevet 16. juli 2004 Koke den???? *grønn* Bør vel følge med en bruksanvisning.
tenker Skrevet 16. juli 2004 #7 Skrevet 16. juli 2004 Er ikke krepsene som blir solgt på IKEA som rekene man kjøper i butikken, altså? Med andre ord klare til å spises? Ellers må de vel kokes... :klø:
anonyma Skrevet 16. juli 2004 #8 Skrevet 16. juli 2004 Kreps tilberedes ved å koke dem, men det håper jeg inderlig de allerede har gjort, hvis ikke kan det bli morsomt å prøve å frakte levende kreps hjem i IKEA-posen. Forhåpentligvis er de frosne også, ellers holder de seg ikke særlig lenge etter koking. Altså: Frosne, kokte kreps kan du bare tine og spise (evt slenge dem litt i kokende vann med masse dill for å få mer smak). Ferske, kokte kreps bør spises ganske radig. Levende kreps kokes i godt saltet vann med masse dill til de er skikkelig røde (levende kreps er (blå)-svarte) og så er det bare å hugge innpå. Tilbehør etter smak, det du vanligvis ville bruke til skalldyr f eks.
Gjest Lompa Skrevet 16. juli 2004 #9 Skrevet 16. juli 2004 TAKK!:-) Har ladri laget kreps før.Har såvidt smakt det en gang for sånn ca 100 år siden...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå