AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2014 #1 Skrevet 16. oktober 2014 Laget meg fiskeboller i hvit saus med bacon og makaronistuing på Tirsdag. Kan jeg varme denne opp i dag, i mikro eller på plata, og spise? Hadde du gjort det? Anonymous poster hash: 215c4...676
umwar Skrevet 16. oktober 2014 #2 Skrevet 16. oktober 2014 Jeg hadde spist det. Min grense går ved 4 dager, litt avhengig av kjøtt/saus og holdbarheten på de brukte varene 1
Chizue Skrevet 16. oktober 2014 #3 Skrevet 16. oktober 2014 Vel om det ikke lukter dårlig, så ville jeg spist det Om den har fått en sur lukt, så ville jeg kastet ^^ 1
skruf Skrevet 16. oktober 2014 #4 Skrevet 16. oktober 2014 Det skal gå helt fint Når jeg har restemiddag så har jeg en regel på at dag 2 er fristen for å varme det opp igjen hvis jeg ikke fryser det ned. Mulig det går an å vente flere dager, men det velger jeg å ikke gjøre 1
lostinthoughts Skrevet 17. oktober 2014 #5 Skrevet 17. oktober 2014 Jepp, ville absolutt gjort det 👍 Spiser ofte restemat selv, men fryser ned hvis jeg kan, har jo dermed mer frihet mtp når det faktisk må spises 🍴
Banan Skrevet 17. oktober 2014 #6 Skrevet 17. oktober 2014 Er student og bor alene, og lager alltid mye mat om gangen. Lager gjerne mat som står i kjøleskapet i 4-5 dager og varmer opp igjen i mikro når det skal spises. Kan hende det er litt annerledes med fisk da, for akkurat det liker jeg best ferskt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå