Gå til innhold

Varme opp 2-3 dager gammel mat/fisk?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Laget meg fiskeboller i hvit saus med bacon og makaronistuing på Tirsdag. Kan jeg varme denne opp i dag, i mikro eller på plata, og spise? Hadde du gjort det?



Anonymous poster hash: 215c4...676
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg hadde spist det. Min grense går ved 4 dager, litt avhengig av kjøtt/saus og holdbarheten på de brukte varene

  • Liker 1
Skrevet

Vel om det ikke lukter dårlig, så ville jeg spist det :)
Om den har fått en sur lukt, så ville jeg kastet ^^

  • Liker 1
Skrevet

Det skal gå helt fint :)

Når jeg har restemiddag så har jeg en regel på at dag 2 er fristen for å varme det opp igjen hvis jeg ikke fryser det ned. Mulig det går an å vente flere dager, men det velger jeg å ikke gjøre :)

  • Liker 1
Skrevet

Jepp, ville absolutt gjort det 👍

Spiser ofte restemat selv, men fryser ned hvis jeg kan, har jo dermed mer frihet mtp når det faktisk må spises 🍴

Skrevet

Er student og bor alene, og lager alltid mye mat om gangen. Lager gjerne mat som står i kjøleskapet i 4-5 dager og varmer opp igjen i mikro når det skal spises. Kan hende det er litt annerledes med fisk da, for akkurat det liker jeg best ferskt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...