Vulpes Skrevet 15. oktober 2014 #3 Skrevet 15. oktober 2014 Jeg pleier å lage havremel av havregryn, og det fungerer greit til bakverk og kaker. Har aldri sammenliknet det med ferdiglaget havremel fra butikk, da.
Nuttery Skrevet 15. oktober 2014 Forfatter #4 Skrevet 15. oktober 2014 Jeg pleier å lage havremel av havregryn, og det fungerer greit til bakverk og kaker. Har aldri sammenliknet det med ferdiglaget havremel fra butikk, da. Det funket fint Var bare et øyeblikks usikker, så tenkte å spørre før jeg potensielt ødela en hel kake! Baker sjeldent Takk for svar!
Banan Skrevet 17. oktober 2014 #5 Skrevet 17. oktober 2014 (endret) Ja, og mye billigere enn å kjøpe ferdig havremel Endret 17. oktober 2014 av Banan
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå