PatrickBateman_ Skrevet 13. oktober 2014 #1 Skrevet 13. oktober 2014 Går det greit å oppbevare salami og skinkeost i romptemperatur i lengre tid? (et døgn ca), hvis det har stått kaldt før?
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2014 #2 Skrevet 13. oktober 2014 Hvilken type salami? (hel, vakumpakket?osv) Og hvilken type skinkeost (på tube? i boks?osv) Anonymous poster hash: 72fce...788
PatrickBateman_ Skrevet 13. oktober 2014 Forfatter #3 Skrevet 13. oktober 2014 Salami i de nye pakningene, de runde fra grilstad. Skinkeost på tube.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå