Gjest 1111 Skrevet 15. juli 2004 #1 Skrevet 15. juli 2004 Ser mange spør etter hva slags tilbehør de skal ha til grilling av fisk, kjøtt og grønnsaker. da vil jeg anbefale denne sausen! den er ganske tykk og kjempegod som tilbehør til det meste. Barbecuesaus 2 ss smør 3 ss hakket løk 1 dl hakket selleri 2 ss brunt sukker 2 ss eddik 1 ss worcestershiresaus 1/2 dl sitronsaft 2 1/2 dl ketchup 1 ts sennep 1 klype pepper Smelt smøret i panne og kok løk og selleri til de er møre. Tilsett resten av ingrediensene og la alt koke i 15-20 minutter. Server. Selleri kan sløyfes helt eller erstattes med biter av ananas.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå