Gjest Anonymous Skrevet 15. juli 2004 #1 Skrevet 15. juli 2004 Husker at min mormor lagde syltetøy av jordbær som ikke ble kokt men rørt med sukker og et eller annet pulver...... tror jeg..... og så satt i fryseren - hadde litt kort holdbarhet når det var tint.. Det var himmelsk godt.... Lyst til å lage jeg også, noen som vet hva jeg mener
Gjest 1111 Skrevet 15. juli 2004 #2 Skrevet 15. juli 2004 Det er vel frysepulver du mener. det finner du i de fleste matvarebutikker, i poser. en av dem heter "jam". sammen med det pulvet har du sukker og eventuelt litt vann hvis det er "tørre" bær sånn som tyttebær. du må fryse det som du sier for at pulveret skal ha sin virkning.
Arkana Skrevet 15. juli 2004 #3 Skrevet 15. juli 2004 Det kan også ha vært sitronsyre (det bruker jeg når jeg lager syltetøy).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå