Gå til innhold

Sylte tid


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Husker at min mormor lagde syltetøy av jordbær som ikke ble kokt men rørt med sukker og et eller annet pulver...... tror jeg..... og så satt i fryseren - hadde litt kort holdbarhet når det var tint..

Det var himmelsk godt....

Lyst til å lage jeg også, noen som vet hva jeg mener

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er vel frysepulver du mener. det finner du i de fleste matvarebutikker, i poser. en av dem heter "jam". sammen med det pulvet har du sukker og eventuelt litt vann hvis det er "tørre" bær sånn som tyttebær. du må fryse det som du sier for at pulveret skal ha sin virkning.

Skrevet

Det kan også ha vært sitronsyre (det bruker jeg når jeg lager syltetøy).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...